Μπρους Γουίλις: Τα «Χρυσά Βατόμουρα» παίρνουν πίσω την υποψηφιότητά του μετά τη διάγνωση με αφασία

Μπρους Γουίλις: Τα «Χρυσά Βατόμουρα» παίρνουν πίσω την υποψηφιότητά του μετά τη διάγνωση με αφασία

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην καριέρα του λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον κινηματογραφικό κόσμο, μετά την ανακοίνωση του Μπρους Γουίλις ότι αποχωρεί από την υποκριτική επειδή διαγνώστηκε με αφασία.

Πολλοί φίλοι και συνεργάτες του, στο άκουσμα της είδησης, έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και να του στείλουν μηνύματα αγάπης.

Με τη σειρά τους τα «Χρυσά Βατόμουρα», που στοχοποιούν ηθοποιούς για τις αποτυχημένες ερμηνείες τους, έκαναν γνωστό ότι παίρνουν πίσω την απονομή βραβείου στον Γουίλις καθώς και την ειδική κατηγορία που είχαν δημιουργήσει για φέτος.

«Ύστερα από πολλή σκέψη, πήραμε την απόφαση να αποσύρουμε το Χρυσό Βατόμουρο που θα δίναμε στον Μπρους Γουίλις, λόγω της πρόσφατης διάγνωσης της υγείας του» είπαν, oι αρμόδιοι και συνδιοργανωτές των βραβείων.

Παράλληλα, τόνισαν ότι όταν η κατάσταση της υγείας κάποιου επηρεάζει την κρίση του ή τον τρόπο ερμηνείας του δεν είναι πρέπον να βραβεύεται με Χρυσό Βατόμουρο.

Τέλος, ξεκαθάρισαν ότι έμαθαν για την αφασία του ηθοποιού μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, όταν δηλαδή έγινε η ανακοίνωση από την οικογένεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ