«Με πίκρανε…»: «Κάγκελο» ο Γιάννης Μπέζος με τα λόγια της Ναταλίας Τσαλίκη (vid)

«Με πίκρανε…»: «Κάγκελο» ο Γιάννης Μπέζος με τα λόγια της Ναταλίας Τσαλίκη (vid)

Το... παράπονο για τον ηθοποιό και σύζυγό της

Ο Γιάννης Μπέζος είναι παντρεμένος εδώ και αρκετές δεκαετίες με την Ναταλία Τσαλίκη, με τους δύο να μιλούν μαζί για το πώς έχει πετύχει ο γάμος τους.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν μιλήσει στην Έλενα Κατρίτση και μοιράστηκαν στιγμές από την προσωπική τους ζωή και την πορεία τους στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Το… παράπονο για τον Μπέζο

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις προκλήσεις που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά και για τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο, που είχε κάνει κι έναν άλλο γάμο νωρίτερα: «Βγαίνεις στη σκηνή κουβαλώντας τον εαυτό σου, την αλήθεια σου, τις ρωγμές, τις αδυναμίες, αυτό που σου έτυχε εκείνη την ημέρα. Δεν τα αφήνεις στο καμαρίνι και λες «τώρα θα σας παίξω μια άλλη”. Αν, λοιπόν, αυτό που σου έτυχε είναι να έχεις πάει στην κηδεία της μητέρας σου, όλη αυτή η πίκρα και ο πόνος θα βγει στον ρόλο και θα είναι πιο αληθινός».

Η Ναταλία Τσαλίκη αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τι είναι αυτό που αγαπάει στον Γιάννη Μπέζο. «Η αλήθεια του. Είτε με δυσαρεστεί, είτε δεν μου αρέσει. Μπορεί να διαφωνήσουμε, μπορεί οτιδήποτε αλλά απέναντί μου είναι η αλήθεια του και είναι το παν και φυσικά τον αγαπώ, να το πούμε κι αυτό».

«Δεν ξέρω τι κατάφερα στη ζωή μου αλλά ξέρω ότι είμαι συμφιλιωμένη με το μέσα μου. Όλοι γεννιόμαστε καλλιτέχνες. Μέχρι τα πέντε είμαστε καλλιτέχνες. Μετά μπαίνουν τα πρέπει (…) Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το τι θα πει ο κόσμος. Μια ταμπέλα που μου είχαν βάλει πριν από χρόνια ήταν η γυναίκα του Μπέζου. Αυτό στην αρχή με στεναχωρούσε, με πίκρανε. Σταμάτησε όμως να με αφορά. Δεν θέλω να ζω βασιζόμενη στο τι θέλουν οι άλλοι» είπε η ηθοποιός.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ