«X-Factor» highlights 2/4: Η διεμφυλική διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε και το ντούετο του Στέλιου Ρόκκου με υποψήφιο (vids)

«X-Factor» highlights 2/4: Η διεμφυλική διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε και το ντούετο του Στέλιου Ρόκκου με υποψήφιο (vids)

Όλα όσα είδαμε χθες στο X-Factor.

Ακόμα ένα διασκεδαστικό και γεμάτο ταλέντα επεισόδιο του X-factor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 2/4, στο οποίο είδαμε τόσο μια διαγωνίζομενη που ήρθε στο σόου με ένα σημαντικό μήνυμα, όσο και το ντουέτο του Στέλιου Ρόκκου με έναν υποψήφιο.

Τα 2/4 highlights του X-Factor

Ο 27χρονος υποψήφιος που ξετρέλανε τον Στέλιο Ρόκκο

Στη σκηνή ανέβηκε ο JCJO, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή για να τον μάθει ο κόσμος και, γιατί όχι, να κερδίσει.

Ο 27χρονος από τη Θεσσαλονίκη μας συστήθηκε λέγοντας ότι ο πατέρας του τού ζήτησε όταν ήταν μικρός να διαλέξει ανάμεσα στο καράτε, το ποδόσφαιρο ή την κιθάρα. Εκείνος διάλεξε την κιθάρα.

Για την audition του διάλεξε το «Little Black Submarines» των Black Keys και ενθουσίασε τους κριτές. «Τα σπας!» του είπε ο Στέλιος Ρόκκος και πέρασε στη επόμενη φάση με 4 ναι!

Έστειλε το πιο δυνατό κοινωνικό μήνυμα με την ερμηνεία της

Στη σκηνή ανέβηκε η Ναταλία Ρωμανού, η οποία είναι διεμφυλική και δήλωσε ότι το μουσικό talent show έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα στην Ελλάδα ενάντια στους διαχωρισμούς.

Γεννήθηκε αγόρι, όμως δεν ένιωσε ποτέ ότι ανήκε σε αυτό το φύλο. «Ήταν ένα λάθος που γεννήθηκα αγόρι, αλλά το διόρθωσα και είμαι εγώ», είπε αρχικά η Ναταλία Ρωμανού.

Με την audition της στο «X Factor» θέλησε να περάσει ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα: «Ήρθε ο καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βγούμε όλοι στην επιφάνεια και να μην είμαστε στο περιθώριο. Η κοινωνία μας είναι ακόμα με παρωπίδες. Ήρθα για να δείξω ότι μπορώ, όχι μόνο εγώ, αλλά και όλα τα παιδιά που έχουν τη στάμπα. Ανήκουμε σ’ αυτή την κοινωνία!»

Με το τραγούδι που διάλεξε, το «Κλείστε τις πόρτες» της Χριστίνας Μαραγκόζη, προβλημάτισε την κριτική επιτροπή, ιδιαίτερα τον Στέλιο Ρόκκο, κατάφερε όμως να πάρει τρία «ναι».

Τραγούδησε και ο Ρόκκος τον συνόδευσε με την κιθάρα

Ο Χρήστος αρχικά είπε ένα δικό του τραγούδι και έπειτα το «Σαμαράγδια και Ρουμπίνια» του Στέλιου Ρόκκου και μπήκε μέσα στην οντισιόν με πολύ αέρα και αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του και το ότι θα περάσει στην επόμενη φάση.

Μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, οι κριτές ήταν αρκετά προβληματισμένοι, μιας και δεν μπορούσαν να διακρίνουν ακριβώς τις φωνητικές του ικανότητες, από ένα τραγούδι, το οποίο και ήταν σχετικά ημιτελές, από την άποψη της μουσικής και των στίχων. Έτσι, αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, ζητώντας του να τραγουδήσει ένα ρεφραίν από ένα άλλο κομμάτι.

Μόλις ο Χρήστος αποφάσισε να πει το «Σμαράγδια και Ρουμπίνια», ένα τραγούδι, που έχει δημιουργήσει και πρωτοτραγουδήσει ο Στέλιος Ρόκκος, ο ίδιος σηκώθηκε για να τον συνοδεύσει στη μουσική, παίζοντας κιθάρα.

Μόλις ο Χρήστος ολοκλήρωσε πλέον την εμφάνισή του, ο Χρήστος Μάστορας εξακολούθησε να είναι προβληματισμένος και του έδωσε ένα όχι για την επόμενη φάση, μιας και δεν πείστηκε.Η Μαρίζα Ρίζου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης του έδωσαν από δυο ναι και εν τέλει και ο Στέλιος Ρόκκος αποφάσισε να τον περάσει, με την προϋπόθεση ότι την επόμενη φορά, η εμφάνισή του θα είναι πολύ πιο δουλεμένη.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ