Κώστας Αποστολάκης: Η εξομολόγηση για την πίστη του στον Θεό και η σχέση του με την κόρη του

Κώστας Αποστολάκης: Η εξομολόγηση για την πίστη του στον Θεό και η σχέση του με την κόρη του

«Η ζωή μου ήταν κουραστική αλλά εγώ νόμιζα ότι ήταν διασκεδαστική. Τώρα νιώθω ευλογημένος», τονίζει ο ηθοποιός.

Στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (9/4) ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την πίστη του στον Θεό και την οικογένειά του.

«Να ζητήσω συγγνώμη»

Αρχικά αποκάλυψε ότι την περασμένη εβδομάδα είχε πάει στο Άγιο Όρος με μια παρέα φίλων.

«Εκεί πας για προσωπικούς λόγους. Εκεί ησυχάζεις. Ευλογηθήκαμε και γυρίσαμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Προτεραιότητά μου είναι να ζητήσω συγγνώμη από ανθρώπους που έβλαψα και ζημίωσα. και μετά να ζητήσω συγγνώμη και από ψηλά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της πίστης. «Είναι πολύ προσωπικό θέμα η πίστη. Ο Χριστός δεν ανακαλύπτεται, αποκαλύπτεται. Εγώ προσπαθώ να συγχωρεθώ και να ελεηθώ. Δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε αμαρτίες. Τις εντολές τις ξέρουμε αλλά δεν πρόκειται να τις τηρήσουμε», υπογράμμισε σχετικά.

«Ήμουν εγωιστής»

Επίσης, μίλησε για τη ζωή του πριν πλησιάσει τον Θεό.

«Η ζωή μου ήταν κουραστική αλλά εγώ νόμιζα ότι ήταν διασκεδαστική. Τώρα νιώθω ευλογημένος. Ήμουν εγωιστής και περήφανος πριν. Ήθελα να εξυπηρετώ τον εαυτό μου. Οι άλλοι ήταν προϊόντα για μένα. Το θέμα είναι να τα έχεις καλά με όσους σε αντιπαθούν και όχι με όσους σε συμπαθούν», παραδέχτηκε.

«Όταν προσευχηθείς σου εμφανίζονται όλα διαφορετικά και γίνονται αποκαλύψεις. Και εγώ πίστευα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Μετά γλύκαναν όλα μέσα μου και ξεκίνησα να σκέφτομαι τους άλλους πρώτα και μετά τον εαυτό μου», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την κόρη του, είπε: «Το παιδί σου δεν γίνεται να μην το αγαπάς. Η κόρη μου είναι 10 χρονών τώρα. Αυτή, η πρώην σύζυγός μου και η πεθερά μου είναι η πραγματική μου οικογένεια».

«Είναι στόχος ζωής»

Τέλος, για τον ρόλο που ενσαρκώνει στη σειρά «Άγιος Παΐσιος», αποκάλυψε: «Περπατούσα στο Άγιο όρος και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήμουν με τον γιο του Ήμελλου και επέμενε να το σηκώσω. Ήταν από την εταιρεία για τη σειρά».

«Με αυτή τη σειρά ευλογήθηκα. Το σενάριο είναι πιστό στην πραγματική ζωή του Αγίου. Έχω διαβάσει τη ζωή Του και τη διάβασα και μετά. Μάλιστα, μια φράση που έχει πει, «Αυτός που με ταπεινώνει είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης μου», είναι πλέον στόχος ζωής μου», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ