Ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η γυναικά που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του

Ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η γυναικά που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του

Δείτε ποια είναι!

Αυτή είναι η γυναικά που είναι πάντα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ μαζί του!

Τον ακούγαμε σχεδόν καθημερινά στην εκπομπή του να την φωνάζει αλλά ποτέ δεν την είχαμε δει…

Ο Μουτσινάς αναφερόταν συχνά πυκνά στην αρχισυντάκτρια του Αγγελική, το τηλεοπτικό κοινό ρωτά στα social πότε θα την δει…

Η Αγγελική λοιπόν είναι πάντα στο πλευρό του αλλά τις περισσότερες φορές αθόρυβα…

Δείτε την λοιπόν και μάθετε για το πλούσιο βιογραφικό της από το «ΦωτοΣτέφανο».

Η Αγγελική έχει φυσικά επίθετο και λέγεται Αγγελική Γιαννακοπούλου και είναι μία από τις πιο έμπειρες αρχισυντάκτριες τα τελευταία 15 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Αν και ομολογουμένως κούκλα, αγαπά και στηρίζει τις όμορφες γυναίκες της τηλεόρασης, πράγμα, πιστέψτε με, πολύ πολύ σπάνιο για το χώρο μας. Είναι νέα μανούλα και η κόρη της δεν έχει χρονίσει ακόμα. Παρόλαυτα η ίδια περνά άπειρες ώρες στο γραφείο….

Η Αγγελική Γιαννακοπούλου δεν «ψήνεται» καθόλου να βγαίνει μπροστά στις κάμερες. Ήταν το «αγαπημένο παιδί» της Έλενας Κατραβά στο MEGA, η οποία την είχε προτρέψει πολλές φορές να βγει μπροστά στην κάμερα, αλλά η δραστήρια αρχισυντάκτρια δε δέχθηκε ποτέ.

Το βιογραφικό της μεγάλο, αφού ήταν η αρχισυντάκτρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο στο πρωινό όσο και στο κυριακάτικο σόου του στο Mega. Και τότε ο Γρηγόρης την ανέφερε συνεχώς στον αέρα της εκπομπής. Στη συνέχεια έπιασε το τιμόνι της «πεντάδας» του πρωινού στο Mega και την επόμενη χρονιά χειρίστηκε εξίσου αρμονικά ως αρχισυντάκτρια τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στα υπερεπιτυχημένα χρόνια τους στο πρωινό του «μεγάλου καναλιού».

Η ίδια παρέμεινε στο Mega και μετά την «αποστασία» του διδύμου και κατάφερε να στήσει τις εκπομπές τόσο του Πέτρου Κωστόπουλου, όσο και του Μάρκου Σεφερλή. Αποτυχίες δεν έχει στην καριέρα της (πριν τον Μουτσινά είχε την αρχισυνταξία στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 το οποίο κόπηκε, αλλά με νούμερα τηλεθέασης άνω του 20%) και ουδέποτε έχει ακουστεί να έχει κακή σχέση με όλους αυτούς τους διαφορετικούς χαρακτήρες που διαχειρίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Αυτή είναι λοιπόν η «Αγγελική» του Νίκου Μουτσινά, η οποία είναι η Αγγελικη και των Αρναούτογλου, Λιάγκα, Σκορδά, Κωστόπουλου, Μπαλατσινού, Σεφερλή κτλ.

Πριν από λίγο καιρό, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η συζήτηση πήγε στην απόκτηση ενός παιδιού.

Τότε η παρουσιάστρια πρότεινε (χιουμοριστικά) να κάνουν ένα παιδί μαζί, δηλαδή να γίνει πατέρας του ο Νίκος Μουτσινάς… Χαρακτηριστικά είπε : »Θέλω να κάνουμε ένα παιδί μαζί, να είσαι ο πατέρας του παιδιού μου».

Η συνέντευξη φυσικά είχε σαρκαστικό χαρακτήρα!

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ