Δεν… ξέρεις τι θέλεις; Η Google έχει την απάντηση και σε αυτό! – Η νέα εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα

Δεν… ξέρεις τι θέλεις; Η Google έχει την απάντηση και σε αυτό! – Η νέα εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα

Η δυνατότητα, την οποία η εταιρεία αποκαλεί «Multisearch» και έκανε προεπισκόπηση τον Σεπτέμβριο, είναι πλέον διαθέσιμη για χρήστες των ΗΠΑ

Η Google θέλει να διευκολύνει την αναζήτηση για πράγματα που είναι δύσκολο να περιγραφούν με λίγες μόνο λέξεις ή μια εικόνα. Έτσι παρουσίασε μια νέα επιλογή αναζήτησης που επιτρέπει να συνδυάζετε κείμενο και εικόνες σε ένα μόνο ερώτημα.

Με αυτήν τη δυνατότητα, θα μπορεί κανείς να ψάχνει για παράδειγμα ένα ρούχο παρόμοιο με αυτό που είδε σε μια φωτογραφία.. Με λέξη κλειδί αλλά και φωτογραφία σχετική μπορεί πια ο καθένας να βρει εύκολα και γρήγορα αυτό που θέλει.

Η δυνατότητα, την οποία η εταιρεία αποκαλεί «Multisearch» και έκανε προεπισκόπηση τον Σεπτέμβριο, είναι πλέον διαθέσιμη για χρήστες των ΗΠΑ στο τμήμα Google Lens της εφαρμογής Google για κινητά.

Η Liz Reid, αντιπρόεδρος του Google Search, είπε στο CNN Business ότι η λειτουργία θεωρείται πειραματική. Αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αρχικά για αναζητήσεις που σχετίζονται με αγορές, αν και δεν περιορίζεται σε τέτοια queries.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ