«Δεν με ήθελε ο Καπουτζίδης στο Παρά Πέντε»: Η Σμαράγδα Καρύδη το αποκάλυψε (Vid)

«Δεν με ήθελε ο Καπουτζίδης στο Παρά Πέντε»: Η Σμαράγδα Καρύδη το αποκάλυψε (Vid)

"Μάλιστα το βράδυ έπαιζαν χαρτιά κι επιτραπέζια και σκέφτονταν οποιονδήποτε να παίξει για να μην είμαι εγώ..." είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Την Σμαράγδα Καρύδη υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Ντάλιας στο Παρά Πέντε, που την έκανε ευρύτερα γνωστή και το λόγο που δεν την ήθελαν αρχικά για τη σειρά.

«Ήταν μια τεράστια έμπνευση όλο το Παρά Πέντε. Όντως δεν με ήθελαν αυτοί οι δύο (ο Γιώργος Καπουτζίδης κι ο Μιχάλης Μαρίνος). Μάλιστα το βράδυ έπαιζαν χαρτιά κι επιτραπέζια και σκέφτονταν οποιονδήποτε να παίξει για να μην είμαι εγώ γιατί ο Μιχάλης είχε όντως την εντύπωση ότι θα είμαι κάποια που δεν θα μιλά σε κανένα και θα είμαι μέσα στα βιβλία. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος, το λέω πάντα και τον ευγνωμονώ, μου πρότεινε αυτόν το ρόλο» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Όταν το διάβασα ξέκλεισα κάτι άλλο που είχα σχεδόν κλείσει. Το έκλεισα με λιγότερα λεφτά γιατί ήθελα να το κάνω οπωσδήποτε. Δούλεψα λίγο το ρόλο στην αρχή για να το φανταστώ. Ο Γιώργος δεν είχε γράψει το ρόλο για εμένα αλλά για άλλο πρόσωπο» ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.

Πηγή: zappit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ