Μεταμφιεσμένη και πολύ αδυνατισμένη η Αθηνά Ωνάση: Το τάμα και το σοβαρό ατύχημα που την άλλαξε εντελώς

Μεταμφιεσμένη και πολύ αδυνατισμένη η Αθηνά Ωνάση: Το τάμα και το σοβαρό ατύχημα που την άλλαξε εντελώς

Η Αθηνά Ωνάση ταξίδεψε πρόσφατα στη Νάξο, προκειμένου να επισκεφθεί τη Μονή του Ιωάννη Χρυσόστομου, κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο σοβαρός τραυματισμός της Αθηνάς Ωνάση που την έκανε να δει αλλιώς τη ζωή

Συγκεκριμένα, η χρυσή κληρονόμος έκανε τάμα στη Μονή του Ιωάννη Χρυσοστόμου στη Νάξο, του Αγίου που γιόρταζε στις 13 Νοεμβρίου, την ημέρα που είχε τον σοβαρό τραυματισμό της ενώ έκανε προπόνηση.

Η Αθηνά Ωνάση πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις

Η Αθηνά Ωνάση, πριν λίγο καιρό, έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, δίνοντας το «παρών» στον γάμο του Σάμι Ζέιν και τις Λόρεν Φαν Μπέρκελ, με την οποία είναι φίλες, φορώντας ένα απλό και κομψό φόρεμα, ενώ είχε τα μαλλιά κάτω, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα και με μοναδικό αξεσουάρ το πανάκριβο ρολόι της.

Στην τελευταία της εμφάνιση στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης, πριν από έναν χρόνο, η χρυσή κληρονόμος ήταν αρκετά αλλαγμένη, αφού είχε χάσει πολλά κιλά, με πολλούς να λένε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει σκιά του εαυτού της, ενώ κυκλοφορούσε η φήμη ότι παλεύει με την κατάθλιψη.

Ο πρώην σύζυγός της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, μετά το διαζύγιο τους, παντρεύτηκε την Ντενίς Σεβέρο, με την οποία πλέον έχει δημιουργήσει οικογένεια και πολλοί πιστεύουν ότι η Αθηνά Ωνάση δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό της.

Η χρυσή κληρονόμος, φαίνεται ότι πλέον δεν έχει την περιουσία που είχε. Από τη μια η αγάπη της για τα άλογα, στα οποία ξοδεύει τεράστια ποσά και από την άλλη οι λάθος επενδύσει και η αποζημίωση στον Αλβάρο, μετά τον χωρισμό τους, μειώνουν κατά πολύ την άλλοτε τεράστια περιουσία της.

Αθηνά Ωνάση τάμα

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ