Η Κωνσταντίνα αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα – «Δεν υπήρχε περίπτωση…» (vid)

Η Κωνσταντίνα αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα – «Δεν υπήρχε περίπτωση…» (vid)

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που χάλασαν τη συνεργασία

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Πρεμιέρα την Παρασκευή στο Barbarella Live Party στη Θεσσαλονίκη, για τη Δέσποινα Βανδή και το Λευτέρη Πανταζή, και η κάμερα του MEGA, ήταν εκεί!

Στο πλευρό της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη λαμπερή πρεμιέρα βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος χόρεψε με τις επιτυχίες της αγαπημένης του, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους κατέγραψε και σε τρυφερές στιγμές!

«Είμαι πάρα πολύ καλά και είμαι ευτυχισμένη, αυτό με νοιάζει», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή, απαντώντας στην ερώτηση αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί.

Η Μαρίνα Πατούλη τράβηξε για άλλη μία φορά τα βλέμματα πάνω της, κάνοντας μια εμφάνιση – υπερπαραγωγή στη Μύκονο, στο πλευρό του Βλάσση Χολέβα!

Λίγο πριν αναχωρήσουν για το Asia Express, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη με πολιτικό γάμο. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του παρουσία στενών συγγενών και φίλων!

Ένα απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν έκανε ο Βαγγέλης Περρής το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε μια τεράστια ευκαιρία, που για να την εκμεταλλευτείς πρέπει να ιδρώσεις ουσιαστικά και όχι να βαφτείς για να μη φαίνεται το ίδρωμα. Θα πρέπει να ιδρώσεις. Νομίζω ότι την αντιμετώπισε με μια ευκολία», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Λίγες μέρες αφού ξεκίνησαν οι εμφανίσεις της Κωνσταντίνας σε νυχτερινό μαγαζί, η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα, με τα σχετικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι υπήρξε θέμα με την αφίσα.

Τώρα η Κωνσταντίνα επέστρεψε, και έκανε δηλώσεις σχετικά με το τι συνέβη.

«Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αποφασίσαμε μαζί με τον Αργύρη το σχήμα. Υποστήριξα πάρα πολύ τη Σαμπρίνα για να έρθει μαζί μας. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες στο αν θα κρατήσουμε το στυλ που είχαμε ή αν θα το πάμε παραπέρα. Η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής μόνο. Βγήκε και την είδα τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Παίζεται το όνομά μου και η ταυτότητά μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Σαμπρίνα. Άλλοι παράγοντες μπήκαν στη μέση, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα βρούμε», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα.

«Η αφίσα θα αλλάξει, θα κάνουμε τη σωστή φωτογράφιση. Με την Κωνσταντίνα έχουμε πολύ καλή σχέση και την εκτιμώ και με εκτιμά», ανέφερε από την πλευρά της η Σαμπρίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ