«Δε θα μπορούσα να ήμουν με αυτόν τον άντρα…» – Κόλαφος η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγηση της

«Δε θα μπορούσα να ήμουν με αυτόν τον άντρα…» – Κόλαφος η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγηση της

«Σκεφτόμουν πως εμένα δε μου λέει κάτι έστω και στην πλάκα»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA, με αφορμή την συνέντευξη της Πελαγίας Ζερβού που είναι plus size model και στο παρελθόν δέχτηκε bullying από σύντροφό της για τα κιλά της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, θέλησε να εξομολογηθεί ένα περιστατικό που βίωσε κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα, υπήρξε μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

«Έχω τύχει μπροστά σε ζευγάρι που η γυναίκα ήταν αδύνατη. Καθόμουν δίπλα, ήμουν ενδιάμεσα από τις εγκυμοσύνης μου –πρήξιμο, ξεπρήξιμο, έτρωγα πάλι πολύ τότε- και ήταν αυτός και της έλεγε “πάλι τρως;”, “σταμάτα να τρως” κι εγώ ήμουν δίπλα και έτρωγα και έλεγα ότι δε θα μπορούσα να ήμουν με αυτόν τον άντρα να μου λέει έτσι» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Κι εγώ έλεγα “τώρα μπορώ να φάω; Μωρέ εγώ θα φάω τι με νοιάζει; Δεν πάν’ να τσακωθούν αυτοί;”. Σκεφτόμουν πως εμένα δε μου λέει κάτι έστω και στην πλάκα, τα είχε με την κοκκαλιάρα γυναίκα του».

Να σημειωθεί πως πολλές κυρίες της showbiz έχουν αποκαλύψει πως έχουν δεχτεί πολύ άσχημα σχόλια για τα κιλά του, ανάμεσα τους και η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ