Η Σοφιάνα πήγε στην Μαλέσκου και τα… πέταξε όλα έξω (vid)

Η Σοφιάνα πήγε στην Μαλέσκου και τα… πέταξε όλα έξω (vid)

Ακόμα και η Μαλέσκου... έπαθε πλάκα!

Μετά την αποχώρηση της από το Survivor και την εντυπωσιακή επιστροφή που έκανε στο αεροδρόμιο φορώντας μόνο μία μπλούζα την οποία την είχε ως φόρεμα, η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και της Ιωάννας Μαλέσκου Love It,  όπου φυσικά μίλησε για την περιβόητη σχέση την οποία και κατηγόρησαν ότι είχε με τον συμπαίκτη της Άρη Σοϊλέδη.

Η πανέμορφη φυσικοθεραπεύτρια μαγνήτισε όλα τα φώτα πάνω της με την κάμερα  και τον σκηνοθέτη να εστιάζει μονίμως στα εντυπωσιακά πόδια της αφού η ίδια φορούσε ένα σούπερ μίνι το οποίο πραγματικά καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σοφιάνα Αβραμάκη προκαλεί με την εμφάνισή της αφού ακόμα και μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήτανε μία από τις πρωταγωνίστριες  με την παραγωγή να δίνει εντολή στο σκηνοθέτη να εστιάζει και αυτός επάνω στα κάλλη της.

Η ίδια βέβαια προσπάθησε να δικαιολογηθεί για όλα όσα την κατηγόρησαν λέγοντας.

«Δεν έχω εκτεθεί ποτέ σε τέτοιο βαθμό για να πρέπει να απολογηθώ. Εγώ δεν προσπάθησα ποτέ να προσποιηθώ κάτι άλλο. Είμαι εκδηλωτική με τους ανθρώπους που αγαπάω. Για τον Γιάννη μπορώ να σας μιλάω για ώρες. Έγινε παρεξηγήσιμο κάποιες φορές, γιατί δεν είναι όλοι το ίδιο διαχυτικοί. Όταν αφορά σε ανθρώπους που πηγαίνουν για γάμο, αυτές οι κατηγορίες είναι σοβαρές. Μου χρέωσαν τέσσερις σχέσεις. Με τον Άρη, τον Τάλα, τον Γιάννη και με την Ασημίνα», τόνισε.

Εκείνη που δεν μπορούσα να αποσπάσει το βλέμμα της πάνω από τη Σοφία να ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία έδειξε πολλές φορές αμηχανία  απέναντι σε μελαχρινή καλλονή.

Δείτε ένα βίντεο απόσπασμα από την εμφάνισή της Σοφιάνας στο Love It:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ