Ναταλία Γερμανού: Υποκλίθηκε στον Γιώργο Καπουτζίδη για τo «κακιά αδελφή»

Ναταλία Γερμανού: Υποκλίθηκε στον Γιώργο Καπουτζίδη για τo «κακιά αδελφή»

«Δεν κρύβει το κεφαλάκι του μέσα στην άμμο», σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια

Trend στο Twitter έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο παρουσιαστής απάντησε κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision απάντησε με χιούμορ σε εκείνον που τον αποκάλεσε «κακιά αδελφή» και αποθεώθηκε από τους χρήστες.

Την κίνησή του αυτή σχολίασε το μεσημέρι της Κυριακής (15/5) η Ναταλία Γερμανού.

Μέσα από την εκπομπή της, η παρουσιάστρια έπλεξε το εγκώμιο του και ανέφερε:

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο αγαπημένος μου αυτός άνθρωπος, για μια ακόμα φορά, με έκανε να επιβεβαιωθώ για όλους τους λόγους για τους οποίους τον θαυμάζω, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον στηρίζω και τον σέβομαι από την πρώτη κιόλας μέρα που τον γνώρισα. Την εποχή ακόμα που ήταν στις Σαββατογεννημένες σεναριογράφος και ηθοποιός. Ο Γιώργος δέχθηκε ένα σχόλιο στο Twitter. Όλοι δεχόμαστε σχόλια στο Twitter. Το θέμα, όμως, δεν είναι να δέχεσαι σχόλια στο Twitter αλλά πως επιλέγεις να απαντήσεις».

Στη συνέχεια προβλήθηκε το στιγμιότυπο και η ίδια πρόσθεσε: «Ακριβώς αυτά πρέπει να τα συζητάμε γιατί, αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα ξεπεράσουμε ποτέ. Και γιατί ένας άνθρωπος που δε στρουθοκαμηλίζει και δεν κρύβει το κεφαλάκι του μέσα στην άμμο, ξέρει να απαντάει και να λέει αυτό που πρέπει να πει, τη στιγμή που πρέπει. Έσπευσαν όλοι να του πάρουν μια δήλωση. Νομίζω πως ο Γιώργος αυτό που έχει να πει το είπε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ