Δέκα τηλεοπτικές σκηνές σεξ που… είναι καλύτερες από πορνό

Δέκα τηλεοπτικές σκηνές σεξ που… είναι καλύτερες από πορνό

Δείτε. Αν αντέχετε.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το σεξ πλέον στις τηλεοπτικές σειρές δεν μοιάζει σε… τίποτα με αυτό που κάνουμε οι άνθρωποι και μας κάνει να νιώθουμε όμορφα!

Εντάξει προφανώς και δεν βλέπουμε τηλεόραση για τις σκηνές σεξ. Αν θέλαμε θα βλέπαμε πορνό. Ωστόσο, όταν για τόσες σεζόν έχεις ταυτιστεί με έναν χαρακτήρα και επιτέλους… πέφτει στο κρεβάτι με το έτερόν του ήμισυ, θέλεις η σκηνή να είναι… πολύ δυνατή. Και συνήθως δεν είναι.

Όμως, υπάρχουν και κάποιες σκηνές σε σειρές –προφανώς το Netflix- που αξίζουν τη συνδρομή περισσότερο από λογαριασμό… στο OnlyFans.

Τέτοιες σκηνές μπορούν να υπάρξουν μόνο σε συνδρομητικές πλατφόρμες, όπως το Netflix, αφού εφόσον έπαιζαν σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι η σειρά θα κοβόταν… πιο γρήγορα και από… γάμο του Γκλέτσου.

Αυτές είναι οι 10 καλύτερος ερωτικές σκηνές στο Netflix

She’s Gotta Have It

Αυτό το σύγχρονο ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του Spike Lee του 1986 ακολουθεί μια καλλιτέχνιδα με έδρα το Μπρούκλιν, τη Nola Darling, καθώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του gentrification στην αγαπημένη της γειτονιά και τις προκλήσεις της εξισορρόπησης ανοιχτών σχέσεων με τρεις διαφορετικούς άντρες και μια γυναίκα.

Μέσα στα πρώτα 10 λεπτά της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν, υπάρχει μια ερωτική σκηνή διάρκειας δυόμισι λεπτών μεταξύ της Nola και την Opal, μια κουήρ σκηνή σεξ μεταξύ δυο μαύρων γυναικών.

Easy

Η σειρά προσφέρει μια εξαιρετικά ειλικρινή ματιά στο σεξ και τις σχέσεις, με αποτέλεσμα να βλέπουμε μερικές από τις πιο σέξι και αυθεντικές σκηνές που είναι διαθέσιμες στο Netflix αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει ένα άβολο καυτό τρίο στο επεισόδιο 6 της πρώτης σεζόν μεταξύ της Μαλίν Άκερμαν, της Κέιτ Μικούτσι και του Ορλάντο Μπλούμ. Στο «Vegan Cinderella», το δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, η Κίρσι Κλέμονς και η Ζακλίν Τομπόνι ερωτεύονται η μία την άλλη σε μια από τις καλύτερες (και πιο καυτές) απεικονίσεις της λεσβιακής επιθυμίας στην οθόνη.

A Perfect Ending

Πρόκειται για μια ταινία, η οποία ακολουθεί μια πολύ καταπιεσμένη σύζυγο που… δεν έχει βιώσει ποτέ οργασμό.

Οι φίλες της, που είναι όλες λεσβίες, την πείθουν να συναντηθεί με μια ιερόδουλη για να τελειώσει η δουλειά.

Το… μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της ταινίας το περνάει γυμνή στο κρεβάτι. Τα καταφέρνει; Δεν θα σας πούμε. Να δείτε την ταινία για να το μάθετε!

Sex/Life

Όπως λέει και το όνομα… έχει να κάνει με μπόλικο σεξ. Στην Αγγλία το αποκαλούν… shagathon (δηλαδή μαραθώνιος σεξ).

Είναι βασισμένο στο βιβλίο του B. B Easton «44 Chapters About 4 Men» και ακολουθεί μια νοικοκυρά που βαριέται μετά τη γέννησή δυο παιδιών τον ανέφελο, απροβλημάτιστο γάμο της με έναν λεφτά και της λείπει το βρώμικο σεξ που έκανε με τον πρώην της..

Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

Orange Is the New Black

Γυναικείες φυλακές. Τίποτα άλλο.

Riverdale

Άρτσι και Μπέτυ. Στο ντους. Τι άλλο θέλετε;

Dark Desire

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το πιο σέξι ζευγάρι της σειράς είναι η Άλμα, η οποία είναι παντρεμένη, και ο Ντάριο, ο πολύ νεότερος εραστής της.

Θα μπορούσαμε να σας γράψουμε πολλά. Όμως θα προτιμούσαμε να σας αφήσουμε να το δείτε μόνοι σας. Δεν θα χάσετε…

Toy Boy

Μετά από επτά χρόνια σε μια φυλακή της Μάλαγας, ένας στρίπερ αποφυλακίζεται και προσπαθεί να αποδείξει ότι η ερωμένη του τον παγίδευσε για τον φόνο του άντρα της.

Εντάξει δεν ακούγεται πολύ σεξουαλικό, όμως η σκηνή είναι. Πολύ…

The Witcher

Δύο λέξεις: Χένρι Κάβιλ.

Sense8

Όργιο με… πάνω από 16 άτομα, οι οποίοι βρίσκονται σε 8 διαφορετικά μέρη του κόσμου. Αλήθεια λέμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ