Η ολόγυμνη Ελένη Φουρέιρα , κάνει τα σαγόνια να πέφτουν (Pics)

Η ολόγυμνη Ελένη Φουρέιρα , κάνει τα σαγόνια να πέφτουν (Pics)

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz. Για τον λόγο αυτό, δεν διστάζει να φωτογραφηθεί γυμνή και να το μοιραστεί με τους followers της.

Η Ελένη Φουρέιρα ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της σε κάθε της εμφάνιση. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα στιγμιότυπα, τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής της ζωής.

Η ίδια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, καθώς όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις 3 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος με τίτλο «Πολύπλοκη».

Μάλιστα στο εξώφυλλο η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει ολόγυμνη φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μακριά με στρας γάντια, ενώ με τα χέρια της κρύβει τα επίμαχα σημεία. Όπως ήταν λογικό οι χρήστες του μέσου κοινωνικού δικτύου έπαθαν «εγκεφαλικά», με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

«Αυτή είμαι εγώ που κυκλοφορεί νέο άλμπουμ στις 03/06. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας παρουσιάζω το νέο μου άλμπουμ… Ανυπομονώ να το δείτε. Θα μπορείτε να προ-αποθηκεύσετε το άλμπουμ στις 28.05. Νομίζεις ότι με ξέρεις αλλά δεν έχεις ιδέα. Μια νέα εποχή έρχεται», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε την gallery

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ