Ρομπέρτο: Τα «σπάει» η νέα του σύντροφος (pics)

Ρομπέρτο: Τα «σπάει» η νέα του σύντροφος (pics)

Η νέα σύντροφος του Ρομπέρτο είναι μια... απόλαυση, με την Νοέλια Λόπεθ να έχει κάνει τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να ξεχάσει τη Μάρτα.

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ αποτελεί έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό την τελευταία δεκαετία. Ο Ισπανός γκολκίπερ έμεινε στο λιμάνι μια τριετία και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ ήταν ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της κερκίδας.

Μαζί με τον Ρομπέρτο τότε στο λιμάνι ήταν και η πανέμορφη σύντροφος του Μάρτα, η οποία έκλεβε την παράσταση δίπλα στον Ισπανό.

Πλέον, έξι χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, ο Ρομπέρτο δεν είναι μαζί με την πανέμορφη Μάρτα εδώ και πολλά χρόνια, έχει βρει νέο… έρωτα και αγωνίζεται στη Βαγιαδολίδ, όπου είχε μια γεμάτη σεζόν με 21 εμφανίσεις και γενικότερα μια πολύ καλή παρουσία.

Στα 36 του χρόνια αποτελεί έναν πολύ καλό και έμπειρο τερματοφύλακα, όμως αν και γκολκίπερ έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικός… σκόρερ και εκτός γηπέδων.

Ο Ρομπέρτο λοιπόν εδώ και μερικούς μήνες διατηρεί σχέση με ένα σούπερ μόντελ, την πανέμορφη Νοέλια Λόπεθ, δείχνοντας πως έχει ξεχάσει για τα καλά την Μάρτα.

Η 35χρονη καλλονή και επιχειρηματίας στην Ισπανία είναι μαζί με τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού και περνάνε υπέροχα μαζί όπως αναφέρουν στην χώρα του Ρομπέρτο, ενώ μάλιστα λέγεται ότι θέλουν να πάνε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους.

Όσον αφορά τη Νοέλια Λόπεθ πρόκειται για μια πανέμορφη γυναίκα, που έχει δικό της εστιατόριο, ενώ είναι και μοντέλο, με τις φωτογραφίες απλά να μιλούν από μόνες τους.

Δείτε φωτογραφίες από το σούπερ μόντελο: 

Και η Μάρτα, η πρώην του Ρομπέρτο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ