Θεά Βίκυ Κουλιανού! Μας δείχνει τα δίμετρα πόδια της (pic)

Θεά Βίκυ Κουλιανού! Μας δείχνει τα δίμετρα πόδια της (pic)

Απολαύστε τη Βίκυ Κουλιανού - Η φωτογραφία... κολάζει!

Όσα και να γράψει ή να θελήσει να πει κάποιος για την Βίκυ Κουλιανού, θα είναι λίγο και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι τόσο όμορφα και μαγικά όπως η καριέρα της και φυσικά η ίδια.

Το απόλυτο top model της Ελλάδας, η γυναίκα που περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, φορώντας τις δημιουργίες των μεγαλύτερων μόδιστρων καταφέρνει ακόμα και σήμερα στα 55 χρόνια της ηλικίας της, να καθηλώνει τους πάντες.

Η πανέμορφη Βίκυ Κουλιανού κατάφερε φέτος να μας δώσει λίγο απο την λάμψη της μέσα απο το ριάλιτι μοντέλων του Star, το γνωστό σε όλους GNTM όπου δίδαξε στους παίκτες όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρει ένα μοντέλο.

Οι φήμες την θέλουν να συμμετέχει και φέτος στο διαγωνισμό μοντέλων είτε ως μέλος της κριτικής επιτροπής είτε ως coach κάτι το οποίο αν ισχύσει θα δώσει άλλη δυναμική στο παιχνίδι.

Είτε είναι, είτε δεν είναι εμείς θα συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε μέσα απο το instagram όπου η εντυπωσιακή Βίκυ Κουλιανού, κάνει ότι χρειάζεται για να μας δείξει ότι ακόμα και στα 55 της χρόνια παραμένει το Νο1 Top model της Ελλάδας.

Απολαύστε την σε μια ανάρτηση που κόβει την ανάσα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ