Τέλος στις φήμες ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι ζευγάρι με τη δικηγόρο του – Εθεάθη με τον σύντροφό της

Τέλος στις φήμες ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι ζευγάρι με τη δικηγόρο του – Εθεάθη με τον σύντροφό της

H Καμίλ Βάσκεζ είναι η γυναίκα που βρέθηκε πίσω από την μεγάλη νίκη του ηθοποιού στη δίκη με την Άμπερ Χερντ.

Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγο του, Άμπερ Χερντ, ολοκληρώθηκε με τον σταρ του Χόλυγουντ να κερδίζει και το δικαστήριο να του επιδικάζει αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πίσω από την μεγάλη νίκη του ηθοποιού βρίσκεται η δικηγόρος Καμίλ Βάσκεζ.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι τρυφερές αλληλεπιδράσεις της με τον Ντεπ πυροδότησαν τις φήμες, ότι η σχέση τους μπορεί να έχει ξεπεράσει τα όρια δικηγόρου – πελάτη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Η 37χρονη εθεάθη να βγαίνει από ξενοδοχείο με άνδρα, ο οποίος λέγεται ότι είναι ο σύντροφός της.

Με τον 38χρονο βγήκαν από το Ritz-Carlton στη Βιρτζίνια, που βρίσκεται κοντά στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax.

Εκεί βρισκόταν και το δικαστήριο, όπου έδωσε τη «μάχη» για τον Τζόνι Ντεπ.

Ο σύντροφός της, Έντουαρντ Όουεν, σύμφωνα με την DailyMail, είναι ένας επιτυχημένος διευθυντής στο WeWork, ενώ είναι υπεύθυνος ακινήτων και συνεργάζεται με Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία.

Δείτε το βίντεο από την έξοδό τους

Ποια είναι η Καμίλ Βάσκεζ

Η Καμίλ Βάσκεζ, που εκπροσωπεί το δικηγορικό γραφείο Brown Rudnick Vasquez, ειδικεύεται σε υποθέσεις δυσφήμισης και συμπεριλήφθηκε στη λίστα των καλύτερων δικηγόρων στην Αμερική, την περίοδο 2021-2022.

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί επίσης, ότι η δίκη του Ντεπ και της Χερντ, της έφερε τεράστια δημοτικότητα. Οι θαυμαστές του ηθοποιού μάλιστα, την αποκάλεσαν αρκετές φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως τη «βασίλισσα» της δίκης.

Πολλές φορές πάντως όταν ο 58χρονος ηθοποιός νευρίαζε στο δικαστήριο ή στεναχωριόταν η Καμίλ τον πλησίαζε διακριτικά κατά τη διάρκεια της δίκης και επιχειρούσε με απλά αγγίγματα στην πλάτη ή στον ώμο να τον αποφορτίσει.

Οι κινήσεις αυτές τρέλαναν τους χρήστες τόσο του Twitter όσο και του TikTok που τις ανέλυαν. «Σε εκείνο το σημείο, οι πηγές μας λένε πως όλοι στη νομική ομάδα είναι «κουμπωμένοι», όμως όλοι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πελάτη τους. Η σχέση είναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Όσο για όλα τα χαμόγελα και τα γέλια που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι μεταξύ του Τζόνι και της Καμίλ, μας λένε ότι τον βρίσκει αστείο… και δεν μπορούσε παρά να γελάσει με κάποια από τα αστεία του και το χιούμορ του», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ