Ξέσπασε η Τούνη: «Ελεος πια»

Ξέσπασε η Τούνη: «Ελεος πια»

Η Ιωάννα Τούνη και ο αγαπημένος της πέρασαν χωριστά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, που «τροφοδοτεί» συνεχώς τα social media με πλούσιο υλικό.

Το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα τον πρώτο χρόνο της σχέσης του με ένα ρομαντικό ταξίδι στην Σαντορίνη αλλά αποφάσισε να περάσει χωριστά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η influencer βρέθηκε στη Μύκονο ενώ ο παρουσιαστής πήγε με φίλο του για κάμπινγκ.

Η κίνησή τους αυτή φούντωσε τις φήμες χωρισμού, ειδικότερα όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Να είσαι με κάποιον που διαλέγει εσένα καθημερινά, όχι με κάποιον που σε επιλέγει όταν απλά έχει όρεξη».

Το βράδυ της Τρίτης (14/6) η Ιωάννα Τούνη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει για το αν έχει χωρίσει ή όχι.

«Δεν έχω χωρίσει για όσους καλοθελητές έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος», έγραψε χαρακτηριστικά σε στόρι της στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ