Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Τι ανέφερε ο τραγουδιστής;

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη είχε παραχωρήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Mega Star πριν μερικές εβδομάδες.

O δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογήθηκε: «Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι ήδη μπαμπά. Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25 μου».

Δείτε το βίντεο:

Σούσουρο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Το ακραίο πράγμα από θαυμάστριά του και η απάτη

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε παλιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό People αποκάλυψε το τελευταίο ακραίο περιστατικό που του συνέβη με μία θαυμάστριά του.

«Πρόσφατα μια κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια συνομιλία στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι μιλάει μαζί μου. Μάλιστα, είχε βάλει την εικόνα του προφίλ που είχα στον λογαριασμό μου. Στο μεταξύ, εγώ άλλαξα φωτογραφία κι εκείνη συνέχιζε να έχει την παλιά στις εικόνες που ανέβαζε, με αποτέλεσμα να καταλάβει ο κόσμος ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν το είχα δει ο ίδιος, μου το έστειλαν άλλοι. Με αφετηρία αυτό το γεγονός, σκέφτομαι ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι έχει στο κεφάλι του μέσα από τα social media», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ