Θυμάστε την Αναστασία Γιουσέφ; Δείτε πώς είναι σήμερα η σέξι χορεύτρια που αναστάτωνε τους πάντες

Θυμάστε την Αναστασία Γιουσέφ; Δείτε πώς είναι σήμερα η σέξι χορεύτρια που αναστάτωνε τους πάντες

Σέξι κι όποιος αντέξει...

Έχει συνηθίζει να ξεσηκώνει τον κόσμο με τους χορούς και τις πόζες της στα Social Media, ενώ το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να ασχοληθεί και με το τραγούδι.

Ο λόγος για την σούπερ σέξι χορεύτρια, Αναστασία Γιουσέφ, η οποία αρέσκεται στο να απογειώνει την τεστοστερόνη, μέσω των «καυτών» φωτογραφιών που αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καλλιτέχνιδα με τις πληθωρικές καμπύλες, που κάνουν τους χιλιάδες άντρες θαυμαστές της να παραληρούν, συνηθίζει να αναρτά στο Instagram προκλητικές φωτογραφίες.

Άλλωστε, η δουλειά της είναι να ψυχαγωγεί τον κόσμο με τα λικνίσματα και τις πιρουέτες της και… αυτό κάνει.

Σε συνέντευξή της στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει ότι πρόσφατα δέχτηκε πρόταση γάμου και είπε το μεγάλο «ναι». Είχε δείξει μάλιστα και το εντυπωσιακό μονόπετρο στον αέρα.

Ωστόσο, είχε υπογραμμίσει πως δεν είχε σκοπό να παντρευτεί την επόμενη κιόλας ημέρα, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο για να οργανώσει σωστά τον γάμο της.

«Έχω δεχτεί πρόταση γάμου. Την δέχτηκα, είπα το ναι, αλλά θα γίνει λίγο πιο μετά. Δεν σημαίνει ότι επειδή είπα ναι, θα γίνει τώρα, αλλά ναι θα γίνει» είχε πει η Αναστασία Γιούσεφ.

Στην συνέχεια, με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε για το ριάλιτι Φάρμα, όπου της πρότειναν μία πολύ καλή αμοιβή, η δημοφιλής χορεύτρια αναφέρθηκε και στο Instagram και τις απολαβές της ως influencer.

Όπως αποκάλυψε: «Ήταν μία αρκετά καλή οικονομική πρόταση. Βέβαια, δεν υπερβαίνει κατά πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από την δουλειά μου. Ένας καλός μήνας στο Instagram με αρκετά give away και διαφημίσεις μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ».

Πώς είναι σήμερα η Αναστασία Γιουσέφ

Η Αναστασία Γιουσέφ, η οποία εδώ και αρκετό καιρό είχε εξαφανιστεί από την τηλεόραση, επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή Black Out.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ