Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια σπάνια εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε (vid)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια σπάνια εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε (vid)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την οικογένεια, την έμπνευση του χωρισμού και τα αναληθή δημοσιεύματα

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε το Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, την έμπνευση που έρχεται μέσα από ένα χωρισμό, αλλά και τους αληθινούς φίλους.

«Για το τραγούδι “Η εκδρομή” πολλά παιδιά μου λένε “μπράβο για το καινούργιο σου τραγούδι”. Σε σχέση με το ξεκίνημά μου πριν 20 χρόνια, τώρα νιώθω πιο κοινωνικά ενσωματωμένος. Το πρώτο διάστημα δεν είχα και πολύ χρόνο να αναλύσω τα πράγματα. Τώρα το μυαλό μου στρέφεται περισσότερο στο εμείς και όχι στο εγώ», σημείωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

«Η οικογένεια δεν είναι πρώτιστος στόχος για εμένα, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη», παραδέχτηκε.

Αναφερόμενος στην έμπνευση που μπορεί να έρθει μέσα από ένα χωρισμό, ο ίδιος εξήγησε ότι «ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα που χρειάζονται εκτόνωση, και η μουσική και το τραγούδι για εμένα είναι εκτόνωση».

Τα δημοσιεύματα, οι φίλοι και ο «Βυθός»

«Μια περίοδο ό,τι γραφόταν για εμένα ήταν παντελώς συκοφαντικό, αναληθές, ήταν επιστημονική φαντασία», τόνισε ακόμα, ενώ μιλώντας για τους φίλους του ξεκαθάρισε: «Φίλους έχω μετρήσει ελάχιστους μετά από πολλά γεγονότα, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι η επιλογή που μου ταιριάζει».

«Η Δήμητρα Γαλάνη και η Λίνα Νικολακοπούλου σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές μου στην πορεία της επανεκκίνησης ήρθαν κοντά μου και με αγκάλιασαν», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για το πιο τραγούδι θα έπαιρνε μαζί του στο διάστημα, απάντησε πως «θα ήταν ο “Βυθός”. Πάντα μου δημιουργούσε την αίσθηση του υπερφυσικού, του μεταφυσικού. Σα να είναι ένα συμπαντικό μήνυμα».

«Το καλοκαίρι ό,τι και να θέλω να με βρει, ξέρω τι θα με βρει. Θα με βρουν καμιά 40αριά συναυλίες», είπε ο ίδιος γελώντας, ενώ σχετικά με το αν υπάρχει χώρος για έρωτα αυτή τη στιγμή στη ζωή του, ανέφερε: «Εγώ είμαι παιδί της βροχής, αυτά μου συμβαίνουν στα χειμωνιάτικα τοπία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ