Σάλος με τη Ρία Αντωνίου – Βούτηξε στην πισίνα με ανύπαρκτο στρινγκ μαγιό! (pic)

Σάλος με τη Ρία Αντωνίου – Βούτηξε στην πισίνα με ανύπαρκτο στρινγκ μαγιό! (pic)

Το εντυπωσιακό μοντέλο μπήκε στο νερό σχεδόν γυμνό, αφού όσα φορούσε δεν έκρυβαν και πολλά...

Η Ρία Αντωνίου είναι μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα που δε φοβάται να δείξει τη «γυμνή» της αλήθεια ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει πραγματικά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό δύο χωρών.

Βλέπετε το μοντέλο μπορεί να γεννήθηκε εδώ, ζει και εργάζεται στην Ιταλία και η αλήθεια είναι ότι η Ρία Αντωνίου είναι μια από τις πιο «καuτέs» γυναίκες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό

Καταφέρνει χωρίς μεγάλη δυσκολία να ξετρελαίνει τους άνδρες με την εμφάνιση της και τα εντυπωσιακά μάτια της, εκεί όμως που πραγματικά κάνει θραύση είναι με τις ζουμερές καμπύλες της που την έχουν κάνει διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Το μοντέλο κάνει καριέρα στην Ιταλία και την έχουμε δει να επισκέπτεται συχνά και την Αμερική και ενημερώνει πάντα τους θαυμαστές της στο Instagram, ποστάροντας σeξι φωτογραφίες.

Η εκρηκτική ξανθιά που κάνει πλέον καριέρα στην Ιταλία, ανάλογη των πλούσιων προσόντων της, ανεβάζει συνεχώς προκλnτικές και nμiγυμvεs φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Instagram για χάρη του φιλοθεάμονος κοινού της.

Πολλές φορές εμφανίζεται χωρίς εσώρουxο ή μαγιό.

Μια απο αυτές που μάλιστα έχει γράψει και ιστορία είναι και η παρακάτω εμφάνιση της Ρία Αντωνίου! Δείτε την εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ