Το… ανύπαρκτο κορδονάτο μαγιό της Σολωμού προκαλεί «εγκεφαλικά»! (pic)

Το… ανύπαρκτο κορδονάτο μαγιό της Σολωμού προκαλεί «εγκεφαλικά»! (pic)

Η Μαρία Σολωμού πιο σέξι από ποτέ!

Απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της τηλεόρασης και του θεάτρου είναι και η Μαρία Σολωμού, η εντυπωσιακή μελαχρινή ηθοποιός που ακόμα και στα 47 της χρόνια καθηλώνει τους πάντες με τις εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές.

Με μια μεγάλη καριέρα στο βιογραφικό της, η Μαρία Σολωμού είναι μία πολύ ταλαντούχα ηθοποιός και δυναμική γυναίκα .Σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολέγιο. Εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός ενώ στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικά αλλά και θεατρικά έργα. Πέρα από πολύ γνωστή και έμπειρη τηλεοπτική, θεατρική και κινηματογραφική ηθοποιός είναι και μία από τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.

Άκρως γοητευτική και εντυπωσιακή, με ένα ιδιαίτερο μοναδικό στυλ, που σίγουρα σε συναρπάζει. Σε προκαλεί να την δεις και να την ξαναδείς, να την ακούς και κυρίως να τη θαυμάζεις.

Έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο και τρέλα που σίγουρα δεν βρίσκεις αλλού. Η μελαχρινή ηθοποιός αποτελεί μία από τις φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού και σίγουρα δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τα…προσόντα που διαθέτει!

Δες τα και θα καταλάβεις!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ