Όλη η αλήθεια για τον τραυματισμό της Ρούλας Κορομηλά στα Mad VMA

Όλη η αλήθεια για τον τραυματισμό της Ρούλας Κορομηλά στα Mad VMA

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Ρούλα Κορομηλά τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του καυγά μεταξύ τουLight και του SΝΙΚ, στα Mad Video Music Awards.

Οι δύο τράπερς αντάλλαξαν μπουνιές αφήνοντας έκπληκτο το κοινό και τους διοργανωτές.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την Ρούλα Κορομηλά να έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ωστόσο, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη.

Η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάστρια έδωσε τιμητικό βραβείο στην Καίτη Γαρμπή. Στην εκδήλωση είχε παρευρεθεί με τον αδερφό της και στο τέλος της βραδιάς ενώ ανέβαινε κάποια σκαλοπάτια, παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε στα πόδια της.

Αμέσως έτρεξε κοντά της η Καίτη Γαρμπή για να τη βοηθήσει.

Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν έμπρακτα τη βία

Στο μεταξύ, άμεση και ουσιαστική ήταν η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards.

Με σκληρή ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης γνωστοποίησαν την απόφασή τους να μην προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και να μην δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν «στα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά».

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της διοργάνωσης, μετά τα περιστατικά βίας μεμονωμένων ατόμων, που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, η αντίδραση της διοργάνωσης ήταν άμεση και ουσιαστική.

«Όχι μόνο καταδίκασε τη βία οποιασδήποτε μορφής, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδοθεί στον τηλεοπτικό αέρα, ούτε θα δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα οποιουδήποτε τραγουδιού και οποιασδήποτε βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν σε αυτά τα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά.

«Τα Mad Video Music Awards επιβεβαίωσαν, με την άμεση και σαφή τοποθέτησή τους, ότι η μουσική οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει» καταλήγουν οι ίδιοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ