Σοφία Μουτίδου: Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου – «Έπρεπε να λέγεται…» (vid)

Σοφία Μουτίδου: Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου – «Έπρεπε να λέγεται…» (vid)

Δείτε το βίντεο με την Σοφία Μουτίδου...

Κατά των χρηστών του Twitter ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου μέσα από το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube, με την γνωστή ηθοποιό να αναλύει συγκεκριμένα τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου κατά του Twitter

«Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα. Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους;

Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιών ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου, η οποία πρόσφατα μίλησε και για το εργασιακό μπούλινγκ που έχει δεχτεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ