Αυτή είναι η «πατσαβούρα» του SNIK – Η κοπέλα του τράπερ και η… προσβολή (Pics)

Αυτή είναι η «πατσαβούρα» του SNIK – Η κοπέλα του τράπερ και η… προσβολή (Pics)

Η σύντροφος του Snik, Γιώτα Ιωαννίδου, έγινε viral τα τελευταία 24ωρα μετά το απαράδεκτο βίντεο του τράπερ στο Instagram, στο οποίο ακούγεται να την αποκαλεί «πατσαβούρα», είδε τους followers της να εκτοξεύονται - Η απάντηση στον Snik και η συνεργασία με την Ιωάννα Τούνη

Γιώτα Ιωαννίδου έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα και βλέπει το όνομά της να φιγουράρει σε τίτλους θεμάτων, μετά το βίντεο που ανέβασε ο σύντροφός της, Snik, στο Instagram, ο οποίος την αποκάλεσε «πατσαβούρα». Ο τράπερ κατέβασε το βίντεο και ανέβασε ένα άλλο στόρι, στο οποίο τα έβαλε στους δημοσιογράφους των πάνελ, αποκαλώντας τους μίζερους και ισχυρίστηκε πως είπε την εν λόγω φράση στη σύντροφό του χάριν αστεϊσμού.

Η Γιώτα Ιωαννίδου, η οποία μετά το περιστατικό είδε τους followers της στα social media να εκτοξεύονται, δεν σχολίασε αυτό που συνέβη άμεσα, όμως χθες ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τραβάει βίντεο στον Snik στη Σαντορίνη όπου βρίσκονται, αποκαλώντας τον «πατσαβούρη».

Ποια είναι η Γιώτα Ιωαννίδου

Η σχέση του Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου έγινε γνωστή από τις αρχές Ιουνίου, με το νεαρό μοντέλο από τις Θεσσαλονίκη να κλέβει τις εντυπώσεις. Η 23χρονη εργάζεται στον χώρο της εστίασης και παράλληλα κάνει φωτογραφίσεις και συμμετέχει σε βιντεοκλίπ. Μάλιστα έχει ποζάρει και για το brand της Ιωάννας Τούνη, όπως «μαρτυρούν» και οι φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Με μία γρήγορη ματιά στο προφίλ της στο Instagram, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι το νεαρό μοντέλο αγαπά τα ταξίδια, ενώ αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Snik στη Σαντορίνη.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ