Νάρα μου τι μας έκανες: Η γυναίκα του Ικάρντι βγάζει… φωτιές (vid)

Νάρα μου τι μας έκανες: Η γυναίκα του Ικάρντι βγάζει… φωτιές (vid)

Η κορυφαία πίσω κίνηση της Γουάντα Νάρα μοιρασμένη από την ίδια στο πιάτο

Ένα νέο τρόπο βρήκε η Wanda Nara για να κάνει τους θαυμαστές της να κολλήσουν αποπνικτικά επάνω της  αφού αποφάσισε να φορέσει το μαγιό της και να ανεβάσει ένα βίντεο τραβηγμένο με το κινητό της από το μπάνιο στο οποίο φορούσε μόνο το μαγιό της.

Φυσικά αυτό δεν είναι η είδηση,  η είδηση είναι ότι το μοντέλο και ηθοποιός αποφάσισε να ταρακουνήσει για ακόμα μία φορά της showbiz ποζάροντας πλάτη στον καθρέφτη χαρίζονται στο πιάτο την εντυπωσιακή όπισθεν κίνηση της.

Το μικροσκοπικό μαγιό της το μόνο που έκανε ήταν να μην αποκαλύπτει τα πάντα  και φυσικά να ξυπνάει  άγριες αισθήσεις σε όλους όσους βλέπουν αυτό το επικό θέαμα.

Διαβάστε επίσης: Το έκανε ξανά: Η Γουάντα Νάρα τα δείχνει… όλα από τη Ρουάντα (pics)

Η Wanda Nara η οποία βρίσκεται ακόμα σε διακοπές με το σύζυγό της και τα παιδιά τους συνεχίζει ακάθεκτη να αποκαλύπτει καθημερινά νέες φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram  όπου πραγματικά γίνεται πανζουρλισμός από τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Η εντυπωσιακή Αργεντίνα διαθέτει περισσότερους από 12 εκατομμύρια ακόλουθους στο κοινωνικό δίκτυο από σχεδόν καθημερινά τους εξάπτει τη φαντασία με όλα αυτά που αποκαλύπτει είτε σε φωτογραφία είτε σε βίντεο.

Δείτε το τελευταίο κατόρθωμα της εδώ.

Πηγή: tvfreaks.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ