Survivor: Ο Σχίζας κέρδισε, ο Σοϊλέδης πήρε τα διπλά λεφτά – Δείτε τα ποσά

Survivor: Ο Σχίζας κέρδισε, ο Σοϊλέδης πήρε τα διπλά λεφτά – Δείτε τα ποσά

Ζαλίζουν τα νούμερα...

Ο Στάθης Σχίζας, αφού κατάφερε να βρεθεί στον τελικό ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ήταν και εκείνος που ευτύχησε τελικώς να ακούσει το όνομά του από το στόμα του Γιώργου Λιανού κατά την ανακοίνωση του φετινού νικητή του Survivor, ξεπερνώντας και τον τελευταίο του αντίπαλο, Άρη Σοϊλέδη.

Ο μεγάλος νικητής αφού πανηγύρισε έξαλλα με τη σύντροφο και τους φίλους του, αποκάλυψε κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε αναφέρει.

Είπε ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα λάβει ως έπαθλο, θα διατεθεί για τη βοήθεια παιδιών που αντιμετωπίζουν καρκίνο, δικαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις ψήφους όσων των υποστήριξαν.

Ο Στάθης Σχίζας όμως, ήταν από τους πιο χαμηλόμισθους του παιχνιδιού, καθώς στη συμφωνία που είχε κάνει η πλευρά του με την παραγωγή και τον Acun, ο εβδομαδιαίος μισθός του ήταν μόλις 1.000 ευρώ.

Όχι πως είναι λίγα στις μέρες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει τα ποσά που έχουμε ακούσει για άλλους παίκτες, όπως για παράδειγμα του Άρη Σοϊλέδη. Ο αντίπαλός του στον τελικό του Survivor είχε κάνει deal που το σχετικό ποσό ανέβαινε στις 7.000 ευρώ

Αυτό σημαίνει λοιπόν οτι ο Στάθης Σχίζας κέρδισε στις 18 εβδομάδες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο 18.000 ευρώ, την ώρα που ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ θα λάβει για τις 26 εβδομάδες που έμεινε εκεί περίπου 182.000. Δέκα φορές περισσότερα δηλαδή…

Βέβαια στο ποσό του Στάθη Σχίζα, θα πρέπει να προστεθούν και οι 100.000 του επάθλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ