Μαρία Μενούνος: Βγήκε από τη θάλασσα και τα έδειξε όλα…. (pics)

Μαρία Μενούνος: Βγήκε από τη θάλασσα και τα έδειξε όλα…. (pics)

Απίθανα πράγματα από τη Μαρία Μενούνος!

Είναι από τις στιγμές που κανένας διάσημος δεν θέλει να τους συμβούν. Να βρίσκεσαι στην παραλία με τους παπαράτσι πάνω από το κεφάλι σου και το μαγιό να φύγει. Δυστυχώς η Μαρία Μενούνος ταπεινώθηκε με μία φωτογραφία.

Η Μαρία Μενούνος το 2011 ταπεινώθηκε όταν την εξέθεσε το μαγιό της και φανήκαν όλα! Και όταν λέμε όλα εννοούμε όπως μπορείτε να δείτε όλα!

Είναι κάποια μαγιό που αν μπουν στο νερό ζαρώνουν και μειώνεται η επιφάνεια τους με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ελέγξεις αν θα παραμείνουν στη σκιά κάποια πράγματα.

Έτσι την έπαθε και η Μαρία Μενούνος, η οποία είπε να κάνει μια βουτιά και της βγήκε από τη μύτη, αφού πλέον ο «ενδότερος κόσμος» της έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης: Η Χριστίνα Κεφάλα σόκαρε τη Μύκονο φορώντας τα εσώρουχά της

Αυτό το συμβάν που εξέθεσε τη Μαρία Μενούνος συνέβη πριν από δώδεκα χρόνια σε παραλία του Μαϊάμι όπου η ομογενής παρουσιάστρια κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα μας από το piercing που έχει στην κοιλιά της, και είναι για κάθε άντρα άκρως σεξουαλικό στοιχείο, σε χαμηλότερα «διαμερίσματα» με περισσότερο ενδιαφέρον, που μας θυμίζουν ότι ο άνθρωπος έχει μια υποσυνείδητη επιθυμία να επιστρέψει από εκεί που ήρθε!

Οι φωτογραφίες όπως παραδέχθηκε 3 χρόνια μετά η Μαρία Μενούνος ήταν οι χειρότερες της ζωής της

Και όχι άδικα αφού την επόμενη ημέρα έκαναν το γύρω των σκανδλοθηρικών εφημερίδων περιοδικών και έπαιξαν σε όλα τα sites!

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ