Η γυναικάρα με τα κόκκινα: «Τρελαίνει» κόσμο στην Τήνο η Ματσούκα!

Η γυναικάρα με τα κόκκινα: «Τρελαίνει» κόσμο στην Τήνο η Ματσούκα!

Η Δήμητρα Ματσούκα αναστατώνει τους πάντες στην Τήνο!

Ακάθεκτη συνεχίζει τις διακοπές της στην Τήνο η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα η οποία στην κυριολεξία έχει οργώσει όλο το νησί για να απολαύσει τις ομορφιές του αλλά και να προσφέρει απίστευτο θέαμα με το κόκκινο μαγιό της.

Πραγματικά βγαλμένη μέσα απο το Baywatch η Δήμητρα Ματσούκα χαλαρώνει στις παραλίες του νησιού ενώ θα την δείτε να τριγυρίζει και στα όμορφα χωριά του νησιού.

Η ηθοποιός επισκέφτηκε ακόμα και το σπίτι μουσείο του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, περπάτησε στα σοκάκια του Πύργου ενώ όπως θα δείτε σάρωσε με τις εμφανίσεις που έκανε με μαγιό, όχι μόνο στην παραλία με την ίδια να δείχνει πιο χαλαρή και πιο όμορφη απο ποτέ.

Ανάρτησε μερικές όμορφες φωτογραφίες απο τις διακοπές της στην Τήνο, τις περισσότερες απο κάθε άλλη φορά στα social media, δείχνοντας έτσι ότι περνάει πολύ καλά και ότι έχει ενθουσιαστεί με το νησί της Τήνου.

Απολαύστε και εσείς την Δήμητρα Ματσούκα στις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της στο instagram. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη και ειδικά με ο κόκκινο μαγιό λες και βγήκε απο το Baywatch.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ