Νέο παραλήρημα από την «Ελεύθερη Ώρα» για Iron Maiden και πυρκαγιές – «Το λένε τα γεγονότα…»

Νέο παραλήρημα από την «Ελεύθερη Ώρα» για Iron Maiden και πυρκαγιές – «Το λένε τα γεγονότα…»

«Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πως την έλευση του μουσικού συγκροτήματος στην Αθήνα ακολουθούν καταστροφές μεγάλης κλίμακας»

Λένε πως δεν υπάρχει κακή διαφήμιση. Με αυτό μάλλον το… μότο πορεύεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», η οποία χρέωσε την πυρκαγιά στην Πεντέλη στην… συναυλία που έκαναν οι Iron Maiden στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σα να μην έφτανε αυτό, είχαν συνδέσει και την προηγούμενη συναυλία τους στην χώρα μας με την εθνική τραγωδία στο Μάτι, χωρίς καμία ντροπή.

Φυσικά και πρωτοσέλιδο έγινε πρώτο θέμα στα Social Media και η εν λόγω εφημερίδα είδε… στιγμές δόξας, εκμεταλλευόμενη τον πόνο των ανθρώπων που είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη.

Προφανώς λοιπόν η εφημερίδα, θέλησε να κερδίσει λίγα ακόμα λεπτά δημοσιότητας και… έσπευσε να συνεχίσει το παραμυθάκι με τη «σατανική τελετή» των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ.

«Το λένε τα γεγονότα»

Η εφημερίδα λοιπόν δημοσίευσε στο σημερινό πρωτοσέλιδο μία φωτογραφία του θρυλικού συγκροτήματος από το Purgatory, λέγοντας: «Αν δεν είναι αυτό σατανισμός, τότε τί είναι» ενώ σε ένα από τα σχόλια που κάνει στο πρωτοσέλιδο, ξεκαθαρίζει «Θα μας βρίσκουν σταθερά απέναντι στην μύηση, στο κακό και στο σκότος».

Στις μέσα σελίδες τώρα, επιμένει πως πίσω στους Iron Maiden όμως, στη συναυλία των οποίων στην Αθήνα ακούστηκαν σατανιστικά συνθήματα. 

«Δεν τους λες και χριστιανικούς. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την ερμηνεία. Εμείς διαβάζουμε απλώς κάποιους από τους στίχους και τους παραθέτουμε» ενώ συμπληρώνει: «Διότι, είναι αναμφισβήτητο γεγονός πως την έλευση του μουσικού συγκροτήματος στην Αθήνα ακολουθούν καταστροφές μεγάλης κλίμακας. Το λένε τα γεγονότα, όχι εμείς».

Φυσικά από όλο αυτό το… αφιέρωμα, δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στο τραγούδι Number Of The Beast, ενώ τονίζεται πως «Όπου οι άνθρωποι διώχνουν το Θεό, έρχεται ο σατανάς και ανοίγουν χίλιες πληγές. Έτσι θα ερμήνευαν οι Άγιοι Πατέρες τα φαινόμενα. Άλλωστε, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Πόση καταστροφή όμως θα ζήσουμε ακόμα ώστε να ακολουθήσουμε το δρόμο της αρετής; Για πόσο ακόμα θα κυριαρχεί η αναίδεια;

Για πόσο ακόμα θα δίνουμε δικαιώματα στον σατανά, επιτρέποντάς του να χειραγωγεί τα πάντα; Δεν βλέπουμε γύρω μας την καταστροφή και την απόγνωση; Δεν βλέπουμε τι μέλλει γενέσθαι αν συνεχίσουμε έτσι; Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι θα ήταν λάθος να χαριστεί η ροκ μουσική με την οποία πολλοί μεγάλωσαν, στους κάθε λογής επικίνδυνους, που χρησιμοποιούν την αγάπη των νέων για τη μουσική, για να περάσουν τα πολύ σκοτεινά τους μηνύματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ