Michelle Jenneke, η πιο σέξι αθλήτρια στίβου στον πλανήτη

Michelle Jenneke, η πιο σέξι αθλήτρια στίβου στον πλανήτη

H 29χρονη Αυστραλή ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μερικά χρόνια πριν όμως, είχε γίνει viral με το χορευτικό που χρησιμοποιεί στην προθέρμανση.

To 2010, η Michelle Jenneke ήταν μόλις 17 χρονών όταν κέρδιζε το αργυρό μετάλλιο στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Εκείνη την εποχή, όχι άδικα, ήταν μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες για τον στίβο της Αυστραλίας. Δυστυχώς, η καριέρα της δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε – οι τραυματισμοί δεν της φέρθηκαν καλά.

Μπορεί να ήταν άτυχη στον στίβο, βρήκε όμως πολλές ευκαιρίες να λάμψει και έξω από αυτόν. Η αρχή έγινε το 2012 όταν η ρουτίνα προθέρμανσης που χρησιμοποιούσε έγινε viral. Για ποιον λόγο; Επειδή θύμιζε 80s χορευτικό έχοντας παράλληλα σέξι και ανάλαφρη διάθεση.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσεις να βλέπεις το βίντεο στο repeat. Κάπως έτσι, η Jenneke έφτασε να παίρνει εκατομμύρια views στο YouTube και να γίνεται παγκόσμιο ίντερνετ φαινόμενο. Πολύ συχνά μάλιστα το βίντεο με τον χορό της ντυνόταν μουσικά με κλασικά pop anthens όπως το Boys Boys Boys της Sabrina.

Ακολούθησαν διαφημίσεις, συμμετοχές σε χιουμοριστικές, εκπομπές, ένας αγώνας απέναντι σε αυτοκίνητο για τις ανάγκες του Top Gear Αυστραλίας, εξώφυλλα σε περιοδικά, φωτογραφίσεις για το Sports Illustrated.

Ναι, προφανώς οι εντυπωσιακές αναλογίες αλλά και η απίστευτη δυνατότητα της αθλήτριας από την Αυστραλία να παίζει με τον φακό έπαιξαν τον ρόλο της.

Μία ματιά στο Instagram της Michelle Jenneke

H Michelle Jenneke δεν παράτησε ποτέ τον στίβο και τα 100 μέτρα με εμπόδια, παρότι στα πόδια της απλώνονταν μεγάλα ποσά για διαφημιστικές χορηγίες και οι τηλεοπτικές προτάσεις έρχονταν η μία μετά την άλλη.

Δε σταμάτησε να αγωνίζεται και να προσπαθεί, ακόμα και όταν το 2016, στην Ολυμπιάδα του Ρίο, τερμάτισε μόλις 37η στις 40 αθλήτριες ενώ οι συμπατριώτες της έτρεφαν ελπίδες για κάποια μεγάλη διάκριση. Αλλά ούτε και όταν οι τραυματισμοί συνέχιζαν να την ταλαιπωρούν.

Θα μπορούσε ίσως να τα είχε αφήσει όλα στην άκρη και να ζήσει μία ζωή ως influencer στο Instagram, αφού διαθέτει όλα τα προσόντα για κάτι τέτοιο.

Άλλωστε δε θεωρείται άδικα ένα από τα πιο όμορφα κορμιά των αγώνων στίβου και όχι μόνο.

Αντίθετα, προσπάθησε ακόμα και πιο σκληρά και φέτος με χρόνο 12.95 ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον, αυτό το Σάββατο.

Η ίδια δηλώνει πιο χαρούμενη από ποτέ. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα εκτελέσει και τη γνωστή ρουτίνας προθέρμανσης που την έκανε διάσημη σε όλον τον πλανήτη.

Πηγή: oneman.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ