Τα αστρολογικά tips της ημέρας (9/4)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (9/4)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά (9/4) αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δεν μπορείς νʼ ανέχεσαι άλλο την κωλυσιεργία στην εργασία σου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες να λυθούν σύντομα παρακαλώ γιατί έχεις και με πιο ενδιαφέροντα πράγματα νʼ ασχοληθείς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αποφύγεις έναν καυγά μέσα στο σπίτι ή να απαντήσεις στα νεύρα του/της συντρόφου σου με απάθεια. Καλύτερα ένας μικρός τσακωμός τώρα παρά να τρέχεις και να μην φτάνεις μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, ξέρεις την παροιμία που λέει «Αν δεν σπάσεις αυγά, δεν φτιάχνεις ομελέτα»; Σήμερα να την έχεις καλά στο νου σου, ειδικά αν είσαι σε σχέση ή κάνεις παιχνίδι με κάποιον/α το τελευταίο διάστημα. Η ερωτική ένταση συνήθως ξεχνιέται και μετατρέπεται σε εκρηκτικά νεύρα. Και αυτή η τροπή είναι πάντα επικίνδυνη…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Στο πρώτο μισό της ημέρας κοινωνικά δραστήριος/α, με διάθεση για ομιλία/συζητήσεις, ζωντανός/η μέσα στο χάος της δουλειάς. Καθώς όμως σκοτεινιάζει ο ουρανός, εκλείπει και η ενέργεια σου. Ακόμη κι αν βρεθείς έξω το βράδυ, μόνο το σώμα θα είναι εκεί. Ο/Η υπόλοιπος/η εσύ απουσιάζει…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, αρκετά κράτησε αυτή η ολιγοήμερη περιχαράκωση από όλους κι όλα. Σήμερα το βράδυ μια έξοδος, έστω και για λίγο, θα σε ανανεώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην παραξενευτείς να ξεκινήσεις τη μέρα με τσίτα γκάζια και διάθεση και προς το τέλος της αισθανθείς εξάντληση, ψυχολογική κούραση και είσαι έτοιμος/η νʼ αρπαχτείς με το παραμικρό. Αυτά είναι ενδείξεις πως χρειάζεσαι ξεκούραση!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, αρκετά χάρηκες την θαλπωρή (λέμε τώρα…) του σπιτιού σου. Η αληθινή σου αρένα δεν είναι η κουζίνα και το σαλόνι αλλά ο κόσμος εκεί έξω. Μήπως σήμερα να αγκαζάρεις κάποιον/α και να μας υπενθυμίσεις τη σημαίνει γοητεία;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήσεις ανεξέλεγκτα τα ένστικτα σου και να έρθεις σε ρήξη με τον/την προϊστάμενη σου ή τους γονείς σου. Αποτραβήξου, κράτα σημείωση του πταίσματος και σε μια καλύτερη συγκυρία επανέρχεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, όταν πιέζεσαι να βγεις έξω ή να δεις κόσμο, τότε είναι σίγουρο πως δεν θα περάσεις καλά ό,τι κι αν συμβεί. Ποτέ δεν ήσουν παιδί της συνήθειας και της υποχώρησης, μην γίνεις σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τα ζήτημα είναι απλό… πολύ απλό… στη σύλληψη μόνο όμως. Μέχρι το τέλος της ημέρας πρέπει να έχεις αποφασίσει πως θα αφιερώσεις χρόνο για να περιποιηθείς το σώμα σου, να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Στην πράξη περιμένω να σε δω Αιγόκερε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, προσπάθησε σε παρακαλώ να μην επιμείνεις σήμερα στον/στην σύντροφο σου ή σε κάποια μέλη της οικογενείας σου να σου μιλήσουν για τα προβλήματα τους ή για κάτι που διαισθάνεσαι πως τους απασχολεί. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την μέρα όλων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ονειρεύομαι άρα υπάρχω. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο σου για σήμερα. Με τη διαφορά πως έχεις κουραστεί πια να ονειροπολείς ασκόπως. Αντίθετα θέλεις να αρχίσεις να βάζεις τα όνειρα σου σε καλούπια, τους στόχους σε λίστα προτεραιότητας και τις φιλοδοξίες σου σε πρώτο πλάνο. Αν συνεχίσεις έτσι θα αλλάξεις επιτέλους. Ή πιο σωστά: Μόνο αν συνεχίσεις έτσι….
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ