Αυτή είναι η άγνωστη σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη (pic)

Αυτή είναι η άγνωστη σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη (pic)

Γλυκύτατη!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας κρατά συντροφιά τα απογεύματα, μέσα από την παρουσίαση του τηλεοπτικού παιχνιδιού, “Τροχός της τύχης”, στο Star. Η θετική του ενέργεια και ο χαρακτήρας του τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να μπει κατευθείαν στην καρδιά του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Η αξέχαστη φωτογραφία της χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία

Η άγνωστη και γλυκύτατη Katrin Ladose

Ο συμπαθέστατος παρουσιαστής βρίσκεται σε μια όμορφη σχέση με την Katrin Ladose, η οποία κατάγεται από το Κιάτο και είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Μετά από έξι µήνες σχέσης, η Katrin γνώρισε τα παιδιά του Πέτρου Πολυχρονίδη και τα πάνε εξαιρετικά καλά.

Katrin Ladose: Ζει το όνειρο στο πλευρό της - Αυτή είναι η άγνωστη σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη (photos)

«Είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι ακτινοβολούν οµορφιά. Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», είχε δηλώσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη Realnews.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ