Το ξέσπασμα της Έλενας Κρεμλίδου: «Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ@@μαι;»

Το ξέσπασμα της Έλενας Κρεμλίδου: «Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ@@μαι;»

«Δε ντρέπεστε; Τι θα κερδίσετε;»

Η Έλενα Κρεμλίδου είναι μία από τις γνωστές Ελληνίδες που έχουν πέσει θύμα revenge porn και έχουν δει προσωπικές τους στιγμές να διαρρέουν στο διαδίκτυο.

Η ίδια πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει δημόσια για την εμπειρία της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Πριν μερικές ημέρες ωστόσο, εμφανίστηκε ένα νέο ροζ βίντεο, στο οποίο πολύ ισχυρίστηκαν ότι είναι η influencer και κάποιος Ανδρέας.

Μέσω των social media η νεαρή ξέσπασε και αφού διευκρίνισε πως δεν εμφανίζεται σε αυτό, προσπάθησε να δώσει δύναμη σε άλλα κορίτσια που έχουν πέσει θύματα εκδικητικής πορνογραφίας.

«Δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ@@μαι; Τι θα κερδίσετε; Δε μπορώ να καταλάβω, δε θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα», ανέφερε φανερά εξοργισμένη στο TikTok.

Δείτε όσα είπε

@elena_mariposa_ Replying to @slatt ♬ original sound – Elena Kremlidou

@elena_mariposa_ Replying to @Andreas_ ♬ original sound – Elena Kremlidou

@elena_mariposa_ Replying to @Kospross ♬ original sound – Elena Kremlidou

@elena_mariposa_ Replying to @Ant Tam ♬ original sound – Elena Kremlidou

Στη συνέχεια, σε stories της στο Instagram η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλα τα κορίτσια και να τονίσει πως δεν πρέπει να ντρέπονται αλλά αντιθέτως πως θα πρέπει να μιλούν αν απειληθούν με το συγκεκριμένο υλικό.

«Δεν έχετε να ντρέπεστε για την επιλογή σας να κάνετε σεξ, η ντροπή θα έπρεπε να πηγαίνει πακέτο με τον άνθρωπο που μοιράζεται αυτές τις στιγμές παρά τη συγκατάθεσή σας», τόνισε χαρακτηριστικά.    

«Υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο»

H Έλενα Κρεμλίδου μιλώντας στο Πρωινό είχε αναφερθεί στα τρία ροζ βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, στα οποία αναγράφεται το όνομά της και στον «Γολγοθά» που περνά τα τελευταία χρόνια.

«Υπάρχουν δύο συμβάντα. Πρώτον, κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε σάιτ. Τους λέω ότι δεν είμαι εγώ και παρακαλώ να το κατεβάσουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια. Τότε πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν: «Ή θα μου στείλεις άλλο υλικό ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου»».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως όταν έβγαλε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν ανήλικη. «Ήμουν 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δε γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα. Πήρα αμέσως στη Δίωξη, πήγα από τα γραφεία και τους εξήγησα τι μου συνέβη. Στα μηνύματα δεν απάντησα και έτσι ξεκίνησε η διαρροή».

Επίσης, εξομολογήθηκε ότι η αφορμή για να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό ήταν ένα τρίτο βίντεο που λένε ότι πρωταγωνιστεί, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι η ίδια.

«Ακόμα και να ήμουν σε αυτά τα βίντεο, δεν υπάρχει ντροπή. Κι επίσης πολλές φορές επιλέγω πολλές πλευρές του εαυτού μου πιο σέξι, είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Είναι δέκα χρόνια τώρα. Είμαι πολύ πιο συγκροτημένη τώρα και γι’ αυτό μιλάω. Νιώθω πιο δυνατή», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ