Αντιγόνη Νεοφύτου: Η Μαρίνα από τη Γη της Ελιάς με μαγιό και χωρίς ρετούς είναι το κάτι άλλο!

Αντιγόνη Νεοφύτου: Η Μαρίνα από τη Γη της Ελιάς με μαγιό και χωρίς ρετούς είναι το κάτι άλλο!

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, η οποία υποδύεται τη Μαρίνα στη Γη της Ελιάς, έχει απίστευτη σιλουέτα και οι φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ρετούς είναι εντυπωσιακές!

Η Αντιγόνη σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς, έκανε τις βουτιές της και δημοσίευσε αρετουσάριστες φωτογραφίες της γιατί απλά… μπορεί, αφού έχει καλλίγραμμο κορμί!

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, την οποία πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη σειρά 8 Λέξεις και τώρα στη Γη της Ελιάς, σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και κλασσικού μπαλέτου κάτι που τελικά αγάπησε και έχει ουκ ολίγες διακρίσεις… γι’ αυτό άλλωστε και η αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Στα 15 της κατάφερε να διακριθεί και να ξεχωρίσει. Μάλιστα, το ταλέντο της Αντιγόνης στο χορό ήταν τόσο μεγάλο και ευδιάκριτο, που κατόρθωσε να περάσει όλες τις εξετάσεις του «Royal Academy of Dance» με άριστα, ενώ παρακολούθησε και πολλά σεμινάρια χορού σε Κύπρο και εξωτερικό.

Μία ακόμη σημαντική διάκριση ήταν όταν επιλέχθηκε μετά από ακροάσεις στο Talent show του Μega ΤV Κύπρου «Get on stage» το 2009 όπου και κατέλαβε την 4η θέση. «Ο χορός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είναι η ζωή μου. Η υποκριτική μπήκε στην ζωή μου ξαφνικά «και δεν νομίζω να βγει. Έκανα θυσίες από πολύ μικρή. Όταν είχα διαγωνισμούς στο χορό όλα τα άλλα τα ξεχνούσα τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους φίλους μου, ήμουν αφοσιωμένη μόνο στον χορό.

Όταν μεγάλωσα βέβαια θυμάμαι, Παρασκευή ήμουν σε έξοδο και το επόμενο πρωί θα ήμουν σε πρόβα. Κάποιες φορές και με τη μάσκαρα και μέικ απ από την προηγούμενη νύχτα. Τα θυμάμαι και γελάω με τις αντοχές μου, -ακόμα το κάνω βέβαια», έχει αναφέρει. Μπορεί σήμερα να βλέπουμε ένα όμορφο και σέξι κορίτσι, όμως κατά τα παιδικά της χρόνια η κατάσταση ήταν εντελών διαφορετική: «Ήμουν αγοροκόριτσο έπαιζα ποδόσφαιρο με τα αδέρφια μου, σκαρφάλωνα, όπου με έβρισκες, χόρευα και, τραγουδούσα, θυμάμαι μια φορά που ο αδερφός μου με βοήθησε να κόψω τα μακριά μαλλιά μου γιατί τα ήθελα κοντά», έχει εξομολογηθεί.

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαρίνα όπως έχουμε δει στο φινάλε της Γης της Ελιάς, τα έχει βρει με τον πεθερό της και ο Μάνος της έκανε πρόταση γάμου. Η ίδια αποκάλυψε στι στο δεύτερο κύκλο: «Καταρχάς η Μαρίνα με τον Ισίδωρο γίνονται φιλαράκια! Θα φτιάξουν πολύ οι σχέσεις τους. Θα αποδεχτεί τη σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο 100%. Φεύγουν τα ταμπού ότι τον θέλει για τα λεφτά του».

Δείτε τη με μαγιό: 

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ