Σοκ: Έκανε τούμπες το αυτοκίνητο του Γκλέτσου

Σοκ: Έκανε τούμπες το αυτοκίνητο του Γκλέτσου

Ο Απόστολος Γκλέτσος βίωσε μια τραγική εμπειρία καθώς κατά τη διάρκεια βραδινής οδήγησης το αγροτικό του έκανε τούμπες εξαιτίας ενός... αγριογούρουνου

Ο Απόστολος Γκλέτσος, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Alpha Τώρα», όπου θέλησε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Στερεάς Ελλάδος, μίλησε για το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους δρόμους με τα αγριογούρουνα τα οποία έχουν γίνει άκρως επικίνδυνα για τους οδηγούς και τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση.

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να αναφέρει και μια δική του εμπειρία, όταν ένα βράδυ είχε δει ξαφνικά μπροστά του 2-3 αγριογούρουνα και σε συνδυασμό με τον βρεγμένο δρόμο αλλά και τα κακής ποιότητας λάστιχα, το αγροτικό του αναποδογύρισε και έφερε 3-4 τούμπες.

Διαβάστε επίσης: Η βόμβα του φορ που έγινε… Λιβάι Γκαρσία

Αναλυτικά η συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου:

«Πρόκειται για ένα πρόβλημα που κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλο και πιο τραγικό. Έχουμε βιώσει και θανάτους ανθρώπων λόγω αγριογούρουνων.

Και εγώ ο ίδιος βίωσα μια τέτοια κατάσταση όταν οδηγούσα το αγροτικό μου, το οποίο ανατράπηκε γιατί βγήκαν μπροστά μου αγριογούρουνα.

Όμως, η Πολιτεία πρέπει να το δει με τους κατάλληλους επιστήμονες, κτηνιάτρους κ.α.  Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποιες παγίδες ή μήπως να παραταθεί η κυνηγετική περίοδος για τα συγκεκριμένα ζώα.

Σκεφτείτε ότι βλέπουμε αγριογούρουνα ακόμη και στις πλατείες των χωριών. Στον δήμο Στυλίδας έχουν γίνει περίπου πέντε με δέκα ατυχήματα.

Εγώ ήμουν ένα από αυτά. Πετάχτηκαν δύο – τρία αγριογούρουνα, είχε βρέξει, δεν είχα καλά ελαστικά και έφερε τρεις – τέσσερις τούμπες το αγροτικό μου.

Έκανα όλους τους λάθους χειρισμούς».

 

Πηγή: SPORTDOG

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ