Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Η κίνηση της «χρυσής» κληρονόμου που προκάλεσε σοκ

Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Η κίνηση της «χρυσής» κληρονόμου που προκάλεσε σοκ

Χαμός!

Η Αθηνά Ωνάση δεν έχει κρύψει τη διάθεσή της να μην έχει επί της ουσίας σχέση με το όνομα της οικογένειάς της, με την ίδια να προκαλεί χαμό με άλλη μια κίνησή της, θέλοντας να «ξεριζώσει» τα πάντα, αν και η περιουσία της… ακόμη ζαλίζει.

Παράλληλα, η Αθηνά Ωνάση δεν έχει εδώ και πολλά χρόνια τις καλύτερες σχέσεις με όσους απαρτίζουν την οικογένειά της, σημειώνοντας με τις αδελφές της, και δη τη Γιοχάνα Ρουσέλ, μια αρκετά μεγάλη κόντρα.

Διαβάστε επίσης: Η Ιωάννα Μαλέσκου στο ντους με μικροσκοπικό μπικίνι (pic)

Έχοντας πουλήσει επαύλεις που θα ζήλευαν ακόμη και οι βασιλείς ανά τον κόσμο, διαμερίσματα με πανοραμική θέα στις μεγαλύτερες μητροπόλεις, βίλες πάνω στο κύμα, ακόμη και τον Σκορπιό όπου βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της, προ διετίας η «χρυσή» κληρονόμος έβαλε ακόμη ένα πωλητήριο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έβγαλε προς πώληση το διαμέρισμα που έμενε η μητέρα της Χριστίνα στο Λονδίνο, στο Mayfair.

Η κατοικία που βγήκε στο «σφυρί»

Η κατοικία αυτή αποτελούσε και τη βάση του παππού της όταν επισκεπτόταν τη βρετανική πρωτεύουσα έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του Τζάκι Κένεντι Ωνάση, με την οποία ήταν παντρεμένοι από το 1968 έως το 1975, όταν αυτός πέθανε.

Το «Chryso mou», το διαμέρισμα που αποκαλείται έτσι, καθώς έτσι φώναζεο Αριστοτέλης Ωνάσης την κόρη του, Χριστίνα, είναι ένα από τα πιο πολυτελή σπίτια με τρία υπνοδωμάτια και έναν από τους μεγαλύτερους κήπους του Λονδίνου.

Πρόκειται για ένα «στολίδι» στην καρδιά του Mayfair, μια από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες του Λονδίνου, που χρονολογείται από το 1770.

Μάλιστα έχει ανακαινιστεί τουλάχιστον τρεις φορές, δυο από τον Αριστοτέλη και μια από τη Χριστίνα. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι πολλοί είναι εκείνοι που συγκρίνουν τους πανέμορφους κήπους του, με αυτούς των παλατιών της βασιλικής οικογένειας.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο σπίτι είχαν επισκεφθεί αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, μεταξύ των οποίων φημολογείται πως ήταν και ο πρίγκιπας Φίλιππος, τη δεκαετία του 1960.

Για άλλη μια φορά πάντως με την κίνησή της να βγάλει στο «σφυρί» ακόμη ένα ακίνητο του πάππου της, η Αθηνά δείχνει πως θέλει να ρίξει «μαύρη» πέτρα πίσω της.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ