«Αγαπητοί και αγαπητές, επέστρεψα και επίσημα κοντά σας…» – Συγκινεί το δημόσιο μήνυμα της Ιωάννας Μαλέσκου

«Αγαπητοί και αγαπητές, επέστρεψα και επίσημα κοντά σας…» – Συγκινεί το δημόσιο μήνυμα της Ιωάννας Μαλέσκου

Ανέκτησε τον λογαριασμό της στο instagram

Aίσιο τέλος στην υπόθεση του χακαρίσματος του λογαριασμού της είχε η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα κατάφερε να τον ανακτήσει.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να εκφράσεις τις ευχαριστίες της προς τον αρχηγό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνο Σφακιανάκη και την ομάδα του, ενώ ενημέρωσε τους followers της ότι θα τους μιλήσει μέσα στις επόμενες μέρες για αυτή την άσχημη εμπειρία της.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Σάλος με «ροζ» βίντεο που κυκλοφορε

Χθες 23/8 η γνωστή παρουσιάστρια ενημέρωσε μέσα από τη σελίδα της στο facebook ότι δεν έχει πλέον η ίδια την κυριότητα του λογαριασμού της στο instagram, επομένως έκανε έκκληση σε φίλους και θαυμαστές να μην ανοίξουν τίποτα που πιθανά προέρχεται από εκείνη γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσουν θύματα απάτης.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαλέσκου για την ανάκτηση του λογαριασμού της

«Αγαπητοί και αγαπητές, επέστρεψα και επίσημα κοντά σας. Από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσα ότι παραβιάστηκε ο λογαριασμός μου, κυριολεκτικά μέσα σε πανικό, απευθύνθηκα στον Μάνο Σφακιανάκη. Όσο εκείνος με διαβεβαίωνε ότι θα τον ανακτήσουμε, εγώ ένιωθα να χάνω την ελπίδα μου.

Κι όμως, με πείσμα και επαγγελματισμό εκείνος και η ομάδα του ανέκτησαν το προφίλ μου από επιτήδειους… Τις επόμενες ημέρες θα σας μιλήσω για όλη αυτή την εμπειρία μου, τα λάθη και όσα πρέπει να προσέχουμε» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δεν έχει απαντήσει ακόμα ξεκάθαρα για τα επαγγελματικά της

Μας είχε συνηθίσει σε φωτογραφίες από τα μέρη που πηγαίνει αλλά όχι σε τόσες πολλές αινιγματικές αναρτήσεις, οι οποίες ομολογούμε πως δεν έχουμε καταλάβει ακόμη ακριβώς για το που πηγαίνουν. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πριν λίγο καιρό αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου χωρίς μας αποκαλύπτει μέχρι στιγμής τα επόμενά της σχέδια.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν προχώρησε σε ακόμη μία ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία πάλι περνά με έμμεσο τρόπο τα δικά της μηνύματα. «Η ευτυχία είναι στιγμές. Κάποιες φορές τις απαθανατίζεις και χαμογελάς κάθε φορά που τις βλέπεις. Οι στιγμές γίνονται αναμνήσεις. Μάζεψε όσες πιο πολλές μπορείς και κέντησε τον καμβά σου. Θα έρθουν «χειμώνες» δύσκολοι που θα τις αναπολείς» έγραψε χαρακτηριστικά με το κοινό της να αναρωτιέται για ποιον χτυπάει η καμπάνα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ