Μας «πέταξε τα μάτια» η Σία Βοσκανίδου με το φούξια μικροσκοπικό της μαγιό (pics)

Μας «πέταξε τα μάτια» η Σία Βοσκανίδου με το φούξια μικροσκοπικό της μαγιό (pics)

«Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση»

Η Σία Βοσκανίδου, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «The Bachelor». Μάλιστα, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης, η οποία όπως θα διαπιστώσετε και εσείς… κλέβει τις εντυπώσεις.

Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της στη Ρόδο, και απαθανατίστηκε με ένα φούξια μπικίνι σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου.

«Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Σία Βοσκανίδου μίλησε για την καριέρα της μετά το ριάλιτι, το τραγούδι αλλά και τη συμπεριφορά των συντρόφων της, σε εκείνη.

Για την καριέρα της ως τραγουδίστρια, είχε πει: «Πάντα μου άρεσε, αλλά επαγγελματικά μετά το Bachelor, αφού είχα βγάλει το “Δεν γίνεται”, που το είχα γράψει μέσα στη βίλα. Και μετά μου έγινε η πρόταση να τραγουδήσω σε ένα κέντρο και έτσι συνεχίζω την πορεία μου».

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση για την τηλεόραση κι ότι έγινε μετά το Bachelor αλλά δεν τα πολυβρήκανε, ενώ για την πορεία της ως μοντέλο είπε: «Δεν μπορείς να ζεις στην Ελλάδα από το μόντελινγκ, πρέπει να το κάνεις σαν χόμπι».

Σε σχετική ερώτηση, για το ποιον θα διάλεγε ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, είχε αναφέρει: «Εμφανισιακά εννοείται ότι ο Παναγιώτης είναι κούκλος, είναι για Χόλιγουντ, αλλά νομίζω ότι θα ταίριαζα περισσότερο με Αλέξη Παππά».

Τέλος, η πρώην παίκτρια του Bachelor, σχολίασε: «Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση, γιατί πολλοί άντρες έχουν ανασφάλειες, σαν να σε φοβούνται. Και εμένα μου το έχουν βγάλει αυτό πολλοί άνδρες όχι λίγοι».

Πηγή: pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ