Μαντόνα: Ξανά ερωτευμένη η τραγουδίστρια – 41 χρόνια μικρότερός της ο νέος της σύντροφος

Μαντόνα: Ξανά ερωτευμένη η τραγουδίστρια – 41 χρόνια μικρότερός της ο νέος της σύντροφος

H «βασίλισσα της ποπ» φέρεται να έχει σχέση με το 23χρονο μοντέλο Άντριου Ντάρνελ. Οι κοινές τους φωτογραφίες που άναψαν «φωτιές»

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά… 41 ολόκληρα χρόνια διαφορά έχει με το νέο της αμόρε η Μαντόνα.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η «βασίλισσα της ποπ» είναι και πάλι ερωτευμένη. Αυτή τη φορά με το 23χρονο μοντέλο Άντριου Ντάρνελ.

Όπως γράφει το Page Six, η 64χρονη χώρισε με τον 28 ετών χορευτή, Αλχαμάλικ Ουίλιαμς, για να κάνει σχέση με τον Ντάρνελ, τον οποίο οι εκατομμύρια ακόλουθοί της στα social media έχουν δει αρκετά το τελευταίο διάστημα στο Instagram της.

«Χόρευαν κι έβγαζαν σέλφι φωτογραφίες όλο το βράδυ στο τραπέζι τους», ανέφερε πρόσωπο που βρέθηκε μαζί τους σε νυχτερινή έξοδο.

 

Η τραγουδίστρια και το μοντέλο έπιναν ροζέ κρασί και δοκίμασαν διάφορα σνακς, όπως πατάτες τηγανητές με τρούφα, τηγανιτό ρύζι, νιόκι με τρούφα και διάφορα άλλα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. Μάλιστα, κάποιοι τους είδαν να φιλιούνται και να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Σίγουρα φιλιούνταν. Εκείνη και ο Άντριου ήταν πολύ ανοιχτοί και ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια της νύχτας και αγκαλιάζονταν συνέχεια στο τραπέζι», είπε το ίδιο πρόσωπο στο Page Six.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα και ο Ντάρνελ έρχονται σε στενή επαφή δημόσια. Πρόσφατα για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης στο περιοδικό Paper, γύρισαν μερικές σκηνές στις οποίες φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Στις φωτογραφίες, στο τεύχος του Αυγούστου, η Μαντόνα απεικονίζεται να διασκεδάζει, να χορεύει, να καπνίζει και να φιλά στο στόμα το μοντέλο ενώ λίγο μετά γλείφει το στήθος του.

Το βίντεο «μιλά» από μόνο του

Ποιος είναι ο Άντριου Ντάρνελ

Ο 23χρονος συνεργάζεται με ένα από τα δημοφιλέστερα πρακτορεία μοντέλων ενώ έχει κάνει ήδη και τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα, έχει εμφανιστεί σε 6 επεισόδια της σειράς του HBO Max, «Betty», η οποία ασχολείται με μία ομάδα γυναικών που αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο skateboard.

Ο νεαρός λατρεύει το συγκεκριμένο άθλημα και πολλές φορές αναρτά στον λογαριασμό του στο Instagram βίντεο, στα οποία δείχνει τις ικανότητές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ