Ελευθερία Ελευθερίου: Το μαύρο φόρεμα και τα… ανύπαρκτα εσώρουχα! (pics)

Ελευθερία Ελευθερίου: Το μαύρο φόρεμα και τα… ανύπαρκτα εσώρουχα! (pics)

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησε η Ελευθερία Ελευθερίου στην Κύπρο

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησε η Ελευθερία Ελευθερίου στην Κύπρο η οποία μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και την υποδοχή που της έκαναν στην Πάτρα και το γήπεδο της Παναχαϊκής όπου συμμετείχε σε συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου δεν σταματιέται με τίποτα!

Η μινιόν Κύπρια φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα χωρίς φυσικά να φοράει από μέσα εσώpoυχα και πόζαρε στο instagram προκαλώντας ταραχή τόσο στους διαδικτυακούς ακόλουθους, όσο και στους παρευρισκομένους του πάρτι στο οποίο παραβρέθηκε στην Κύπρο, με αρκετούς ακόμα διάσημους καλεσμένους!

Στο πάρτι έπαιξε μουσική η Έλενα Κώνστα, ενώ από το survivor ήταν ο Μάριος Πρίαμος και η εμπλεκόμενη εμμέσως με το συγκεκριμένο ριάλιτι, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Είδαμε επίσης και τον Χάρη Σιανίδη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου χόρεψε, διασκέδασε, φωτογραφήθηκε και συναγωνίστηκε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση!

Αν κρίνω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελευθερία Ελευθερίου όταν έκανε βαθύ κάθισμα και μας έδειξε πλαϊνό Side Βοοbs αν και χωρίς ιδιαίτερα μεγάλα προσόντα, κέρδισε στα σημεία!

Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις. Ελευθερία Ελευθερίου about Last night!

Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ