Έρωτας ήταν και τέλειωσε – Ποιο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ χώρισε;

Έρωτας ήταν και τέλειωσε – Ποιο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ χώρισε;

Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι...

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο love story που γεννήθηκε στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Μπορεί το εν λόγω reality να μην… ευτύχησε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, ωστόσο η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι μαζί μέσα σε αυτό.

202205061043000.8248 AGELIKI ILIADI GRIGORIS ANASTASIADIS 942022

Εκεί γνωρίστηκαν ο personal trainer από τη Θεσσαλονίκη και η τραγουδίστρια από την Αθήνα, εκεί αντάλλαξαν τα πρώτα τους φλογερά φιλιά, εκεί κοιμήθηκαν αγκαλιά πρώτη φορά, εκεί όλα… Το ειδύλλιό τους, βέβαια, έδειχνε δυνατό και μετά το φινάλε του αγροτικού reality, όταν επέστρεψαν πια στην κανονική τους ζωή, με τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους, τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης δεν δίστασε να αφήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του και να μετακομίσει στην πρωτεύουσα, ούτως ώστε να βρίσκεται κοντά στην Αγγελική και παράλληλα να κυνηγήσει περισσότερο τη δουλειά του ως personal trainer σε ένα σαφώς μεγαλύτερο κοινό, που πλέον τον γνώριζε λόγω της συμμετοχής του στη «Φάρμα».

f1 2022 09 08T084049.246

Κι όμως, το ζευγάρι δεν άντεξε. Ο χωρισμός μεταξύ τους ήρθε αναπόφευκτα, με τον ωραίο γυμναστή να έχει βρει ήδη καινούργιο φλερτ. «Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Παρ’ όλα αυτά, με σεβασμό ο ένας στον άλλον, όταν κάτι χωλαίνει και από τις δύο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ηταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας…» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, διευκρινίζοντας ωστόσο πως τα δύο παιδιά που έχει η Αγγελική Ηλιάδη δεν λειτούργησαν ως τροχοπέδη για τον χωρισμό τους.

202205201016520.7793 GRIGORIS ANASTASIADIS AGELIKI ILIADI 19052022

Δήλωσε επίσης «άντρας παλαιάς κοπής», που δίνει έμφαση στην οικογένεια και τη θρησκεία, και προτιμά τη διά ζώσης γνωριμία με τις γυναίκες, δηλαδή το παλιό, πατροπαράδοτο φλερτ, από τις διαδικτυακές επαφές που έγιναν έντονες και λόγω των χρόνων της καραντίνας. Παραδέχτηκε, τέλος, πως έχει πάει κιόλας μπροστά στα προσωπικά του. «Ναι, κάτι ισχύει. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να μπορούμε να μιλάμε για περαιτέρω πράγματα» είπε.

202204021125590.3763 GRIGORIS ANASTASIADIS AGELIKI ILIADI 1632022

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ