Μαράια Ρίντλσπριγκε: Όσα δεν ξέρεις για την γυναίκα του Γιάννη

Μαράια Ρίντλσπριγκε: Όσα δεν ξέρεις για την γυναίκα του Γιάννη

Όταν η Μαράια Ρίντλσπριγκε μπήκε στην ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μπορεί να έχει αφοσιωθεί στην καριέρα του, ωστόσο είναι και πατέρας και σύντροφος και μάλιστα πολύ ερωτευμένος με την σύζυγό του, Μαράια Ρίντλσπριγκε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μπορεί να ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες, σε παγκόσμιο επίπεδο, τα τελευταία χρόνια, αλλά και η σύζυγός του, Μαράια Ρίντλσπριγκε, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει, υπήρξε και εκείνη αθλήτρια.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν με πολλή αγάπη και φροντίδα, ενώ τους παρέχουν τα πάντα, κάτι που δε μπόρεσε να έχει ο Γιάννης στην παιδική του ζωή, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που έζησε.

Όταν η Μαράια Ρίντλσπριγκε μπήκε στην ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Μαράια Ρίντλσπριγκε γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ασχολείτο με το βόλεϊ. Κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια και ήταν στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls».

Έναν χρόνο μετά την αποφοίτησή της το 2013, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».

Όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στις όμορφες και άσχημες στιγμές της καριέρας του και φυσικά, ήταν δίπλα του τη μεγάλη βραδιά που ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ