Νίκος Αλεξίου: Θυμάστε τον «Πλαπούτα» από «Της Ελλάδος τα παιδιά»; Σε αυτή τη σειρά θα τον δούμε τη νέα σεζόν

Νίκος Αλεξίου: Θυμάστε τον «Πλαπούτα» από «Της Ελλάδος τα παιδιά»; Σε αυτή τη σειρά θα τον δούμε τη νέα σεζόν

Ο ίδιος σε συνέντευξή του έχει εξομολογηθεί πως πλέον έχει ελάχιστη επαφή με τους συμπρωταγωνιστές του

Πρόκειται για μία από τις σειρές που το ελληνικό κοινό έχει λατρέψει με πάθος. Προβλήθηκε το 1993 και θεωρείται πολύ μπροστά για την εποχή της ενώ έδωσε στον Γιάννη Μπέζο αλλά και στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές τρομερή αναγνωρισιμότητα. O λόγος για τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Ο Κώστας Ευρυπιώτης, ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου έφτιαξαν μια ανδροπαρέα που όμοια της έκανε πολλά χρόνια να γνωρίσει ξανά η ελληνική τηλεόραση.

Ξεχωριστή φιγούρα στην παρέα ήταν φυσικά ο «Πλαπούτας» κατά κόσμον Νίκος Αλεξίου.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2019 εξομολογήθηκε πως από τότε που τελείωσε η σειρά, είχε ελάχιστη επαφή με τους συμπρωταγωνιστές του.

«Δεν διαλέγω δουλειές»

«Δεν με πειράζει που με συνοδεύει ο “Πλαπούτας”, μεγαλώνοντας όλα αυτά γίνονται λίγο ιστορία. Όταν το κάναμε πιθανόν να είχα χάσει δουλειές στο θέατρο, πιθανόν, δεν ξέρω, αυτά δεν τα μαθαίνεις ποτέ. Δεν ξέρω αν το θεωρώ δίκαιο ή άδικο, αλλά το θεωρώ μέχρι ενός σημείου μία φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση. Μπορεί να έχασα δουλειές, δεν ξέρω. Ανοίγει μια πόρτα και κλείνουν δέκα», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουν περάσει σχεδόν 26 χρόνια από τότε. Άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή, ο Κώστας Ευριπιώτης και ο Δημήτρης Βενιζέλος που έγραφε το σενάριο. Με τα παιδιά είχα ελάχιστη επαφή όλα αυτά τα χρόνια. Με το τέλος του σίριαλ λίγο – πολύ εξαφανιστήκαμε. Με τον Γιάννη Μπέζο είχαμε παίξει σε κάτι επεισόδια από άλλα σίριαλ, στο θέατρο δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Τώρα συναντηθήκαμε και παίξαμε σε μια σειρά, στη “Ζωή εν τάφω” που ήταν στην ΕΡΤ. Θα ξαναέκανε το “Της Ελλάδος τα παιδιά”. Δεν είμαι από αυτούς που διαλέγουν δουλειές», πρόσθεσε.

Σήμερα, ο αγαπημένος «Πλαπούτας» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση, καθώς θα παίξει στη σειρά »Αυτή η νύχτα μένει», στον Alpha.

Οι δημιουργοί τον εμπιστεύτηκαν για το ρόλο ενός δικηγόρου με πολλά και ένοχα μυστικά και σύντομα θα κάνει το μεγάλο comeback.

Η σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει», έρχεται για να καθηλώσει το κοινό. Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, ένας έρωτας αγωνίζεται να επιβιώσει ανάμεσα στον κόσμο της μέρας και τον κόσμο της νύχτας που συγκρούονται.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ