H Σακίρα έχει νεύρα: Απέλυσε υπάλληλο επειδή δεν της ζέστανε ένα κομμάτι κοτόπουλο (vid)

H Σακίρα έχει νεύρα: Απέλυσε υπάλληλο επειδή δεν της ζέστανε ένα κομμάτι κοτόπουλο (vid)

Ο άνδρας αρνήθηκε να ζεστάνει το φαγητό αργά το βράδυ.

Τα νεύρα της φαίνεται να έχει η Σακίρα μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφτασε στο σημείο να απολύσει έναν υπάλληλό της επειδή αρνήθηκε να της ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο. Τις αποκαλύψεις έκανε ένα ζευγάρι οικιακών βοηθών που εργαζόταν στο σπίτι της και ο άνδρας απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να ζεστάνει το φαγητό αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Equipo de Investigacion» ένα παντρεμένο ζευγάρι, πρώην υπάλληλοι της Σακίρα, παραχώρησαν συνέντευξη και είχαν πολλά (και όχι ιδιαίτερα καλά) να πουν για τη συμπεριφορά της. «Ο Divier αντικατέστησε την Maritza, τη σύζυγό του, η οποία μαγείρευε όλη την εβδομάδα για 17 άτομα», ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Ήταν αργά το βράδυ, ήταν πολύ κουρασμένος και η Σακίρα του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος της είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο, μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, πραγματικά δεν μπορώ”. Τότε Σακίρα του είπε «αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα», και τότε απολύθηκε. Ήταν ένα σοκ το γεγονός ότι η Σακίρα απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο οικιακοί βοηθοί, ήταν μάγειρες, σοφέρ και οι άνθρωποι που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά κάτι εξαιρετικά απαιτητικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ