GNTM: Η 79χρονη που έκανε τους κριτές να «υποκλιθούν»

GNTM: Η 79χρονη που έκανε τους κριτές να «υποκλιθούν»

Η 79χρονη κ. Τίτσα περπάτησε στην «πασαρέλα» του GNTM και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της αφού οι κριτές σηκώθηκαν όρθιοι και την χειροκροτούσαν - «Τις έχετε βάλει κάτω τις 20χρονες και τις έχετε πατήσει»

Δεν ήταν μια από τις συνηθισμένες εμφανίσεις. Δεν είναι ότι και πιο σύνηθες, άλλωστε, μια γυναίκα 79 ετών να συμμετέχει σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό ομορφιάς. Η κ. Τίτσα, όμως, δε «μάσησε», πήγε στο GNTM και «σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά της, με τους κριτές να την αποθεώνουν. «Όταν τους είπα ότι θα πάω στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοιχτό» είπε η 79χρονη Τίτσα στην κάμερα του GNTM για το λόγο που δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μόδας. Ντυμένη με ένα λευκό εντυπωσιακό σύνολο, η 79χρονη εμφανίστηκε στο πλατό μπροστά στους κριτές και αποκάλυψε πως οι εγγονές της τη δήλωσαν.

Αποφασισμένη να μην τη σταματήσει τίποτα, η κ. Τίτσα κέρδισε αμέσως τους κριτές με την ενέργεια της και το πνεύμα της. «Λάμπεις Τίτσα μου» της φώναξε η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε: «Τις έχετε βάλει κάτω τις 20χρονες και τις έχετε πατήσει κάτω». Η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε το «ναι» της χωρίς να τη δει με μαγιό καθώς ενθουσιάστηκε μαζί της. Οι κριτές, ζήτησαν από την 79χρονη να τους κάνει μερικές πόζες και τότε η κ. Τίτσα, με χρόνια εμπειρίας στις σχολές χορού, τους χάρισε ορισμένες πόζες που τους ενθουσίασαν.

Ο Γιώργος Καράβας της ζήτησε, αν θέλει και η κυρία Τίτσα, να φορέσει ένα μαγιό απλά και μόνο για να δει τις πόζες της και με αυτό. Αποφασισμένη η 79χρονη φόρεσε το μαγιό της και οι κριτές την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και σχολίασαν θετικά το γεγονός πως δεν φορούσε καλσόν. «Αν το είδωλο είχε πρόσωπο θα ήταν το δικό σας» της είπε ο Γιώργος Καράβας. Η 79χρονη πέρασε με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση του GNTM.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ