Πάνος Αργιανίδης: Ο μάνατζερ ράγκμπι, η μάχη με τον καρκίνο και η απόπειρα αυτοκτονίας

Πάνος Αργιανίδης: Ο μάνατζερ ράγκμπι, η μάχη με τον καρκίνο και η απόπειρα αυτοκτονίας

Ο 41χρονος πρώην παίκτης του Survivor είχε αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters.

Λήξη συναγερμού στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου καθώς ο πρώην παίκτης του Survivor βγήκε από τις τουαλέτες όπου είχε ταμπουρωθεί και οδηγήθηκε στο ΑΤ Διονύσου.

Ο λόγος για τον Πάνο Αργιανίδη, που είχε δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι επιβίωσης με την ιδιότητα ως μάνατζερ ράγκμπι. Τότε είχε δηλώσει ότι σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ.

Ο 41χρονος πρώην παίκτης του ριάλιτι είχε αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters.

Η μπλούζα του με τα αστέρια αλλά και οι συχνοί καυγάδες του με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor, κυρίως με τον «μισθοφόρο» Κώστα Αναγνωστόπουλο σχολιαζόταν από τη μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών του twitter.

Η μάχη με τον καρκίνο

Σε εμφάνισή του στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, ο Πάνος Αργιανίδης είχε δηλώσει πως πήρε μέρος στο Survivor, ενώ έκανε χημειοθεραπείες. Τον Ιούνιο του 2016 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη.

«Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια.

Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας» είχε εξομολογηθεί.

Στην εμφάνισή του στην εκπομπή  ο Πάνος Αργιανίδης δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα που είχε στο Survivor. Με διατροφή και άσκηση, μεταμορφώθηκε σε έναν μυώδη άνδρα που λάτρευε τη γυμναστική και το έδειχνε στο instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ