Φαίη Σκορδά: «Πέρασα μία φάση που πίστευα ότι δεν υπάρχει αγάπη κι έρωτας»

Φαίη Σκορδά: «Πέρασα μία φάση που πίστευα ότι δεν υπάρχει αγάπη κι έρωτας»

Δείτε τι είπε η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά προχώρησε σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις στην εκπομπή της. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στο σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη και πήρε συνέντευξη από την ηθοποιό στο σπίτι της αλλά και στα σοκάκια της Πάρου.

Οι δυο γυναίκες μίλησαν για όλους και για όλα και ενώ η συνέντευξη αφορούσε τη Σοφία Αλιμπέρτη, η Φαίη Σκορδά έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στην αγάπη και στον έρωτα. Και συγκεκριμένα, στο γεγονός πως κάποια στιγμή είχε πάψει να πιστεύει σε αυτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Η συζήτηση των δυο γυναικών αφορούσε τις σχέσεις. Έτσι, όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε τη Σοφία Αλιμπέρτη για την καθημερινότητα της με τον σύντροφό της, εκείνη απάντησε πως πλεον θέλει τον χώρο της και δεν μπορεί να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με κάποιον. «Η συντροφικότητα αυτού του τύπου ήταν για παλιά όταν ήμουν νέα», ανέφερε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Τότε η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο, λέγοντας πως και εκείνη πέρασε μια δύσκολη φάση στο παρελθόν.

«Πέρασα μία φάση που πίστευα ότι δεν υπάρχει αγάπη και έρωτας, ότι δεν υπάρχει τίποτα. Πια θεωρώ οτι δεν είναι έτσι».

Η απόφαση να σταματήσει από την τηλεόραση

Οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν όμως, εδώ. Μιλώντας για τα επαγγελματικά τους η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που αναγκάστηκε να διακόψει το συμβόλαιο της. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είπε πως μπούκωσε και κουράστηκε. Τότε, η Φαίη Σκορδά την ρώτησε εάν ο λόγος της αποχώρησής της από την τηλεόραση ήταν η απογοήτευση που μπορεί να ένιωσε από τον χώρο.

Έτσι, η επιτυχημένη παρουσιάστρια προχώρησε σε ακόμη μια αποκάλυψη για την ίδια. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε πως «εγώ έχω αισθανθεί, που πας, τώρα φτάνει, τόσα χρόνια… Είμαι 20 χρόνια, τι εννοείς;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ