Βυτινάρος και Καγιά χορεύουν τσιφτετέλι και αναστατώνουν με τα λικνίσματά τους (vid)

Βυτινάρος και Καγιά χορεύουν τσιφτετέλι και αναστατώνουν με τα λικνίσματά τους (vid)

Κυριολεκτικά τα σπάνε με το κούνημα τους

Πανικό έχει προκαλέσει το ριάλιτι μοντέλων στη Μύκονο, αφού όπως σας έχουμε μεταφέρει απο το πρωί της Πέμπτης το GNTM βρίσκεται με όλα τα κορίτσια και την κριτική επιτροπή στο νησί των Ανέμων για γυρίσματα.

Φυσικά όλα αυτά δεν πρόκειται να τα δούμε άμεσα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αφού τα γυρίσματα στο GNTM βρίσκονται αρκετά μπροστά και ήδη γνωρίζουμε και την τελική δεκάδα την οποία όμως αυτήν ανακοινώσουμε σε επόμενο spoiler.

Αυτό τώρα που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για το τηλεοπτικό κοινό όσο και για τους θαυμαστές της Μαίρη Βυτινάρος η οποία ήρθε και έχει κλέψει πραγματικά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της αλλά και με τη συμπεριφορά της είναι ένα βίντεο που ανάρτησε στο stories προσωπικών τους λογαριασμούς στο instagram στο οποίο θα τη δείτε να χορεύει μαζί με τη Βίκυ Καγιά τσιφτετέλι πάνω στις καρέκλες και κυριολεκτικά να τα σπάνε.

Η ελληνοαυστραλέζα model instructor του GNTM  έχει καταφέρει και έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της αφήνοντας πλέον στο παρελθόν της Σοφία Χατζηπαντελή η οποία και αποχώρησε μετά τις οντισιόν.

Το τι χορό έκανε μαζί με τη Βίκυ Καγιά δεν μπορούμε απλά να σας το περιγράψουμε μπορούμε όμως πάρα πολύ απλά θα σας το δείξουμε στο βίντεο που ακολουθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ